Greg Brejden - Prvi deo

Džon ih opisuje kao anđele sveta, a ako vam se ne dopada reč ‘anđeo’ , možete ih jednostavno zvati elektromagnetne sile, beztelesne svesti koje su došle i objasnile Džonu ovaj sled mogućnosti događaja. Anđeli su ga gledali, i u njihovim očima bilo je tuge koliko i radosti. Rekli su mu: Džone, ovo je samo jedna od mogućnosti, a sve što je potrebno je samo jedan čovek koji će odabrati život, i živeti ga u potpunosti, a ako se to desi ovaj scenario uništenja se nikada neće dogoditi. Džon je rekao: ja ću to učiniti, ja ću biti taj koji će to učiniti.

Anđeli su ga pogledali i rekli mu: Ti koji si u istom trenutku najvišlji od visina, najsvetliji od svetlosti, najniži od dna, i najtamniji od tame, upravo zbog tebe stvoreni su zemlja i nebo, kako bi spoznao sebe, kao i ljubav dublja od ijedne ljubavi kojom vole anđeli.

Džon je dalje podelio sve to što je oduzeto iz naših svetih tekstova pre tačno 1700 godina, o čemu ćemo detaljnije pričati u knjizi. Tako da, kad pričamo o proročanstvima, ovo je jedno od najstarijih.

Jedan od skorašnjih proroka je prorok iz 16. veka znan po imenu Nostradamus. Ono što je veoma zanimljivo kod Nostradamusa, je da su njegovi tekstovi konstantno u štampi od 16. veka. Nikada nisu prestali da se štampaju! Već 300 godina! Kakav rekord za jednog autora! Njegovi tekstovi su u najmanju ruku zbunjujući, zato što on piše u katrenima (strofa u 4 stiha), a oni su veoma poetične forme. Jedno od njegoovih najpoznatijih dela zove se ‘Vekovi’, jer postoji 100.000 katrena koji opisuju vekove. Ono u čemu se naučnici slažu je to, da kada su proverili datume o kojima on govori u proročanstvu, saznali su da je 1988. godina po Nostradamusu prozor u vremenu koji se prostire do našeg vremena, kada ćemo početi da uviđamo te velike kataklizmičke promene u našem svetu.

Edvard Kejsi, jedan od skorašnjih proroka, koji je poznat kao ‘spavajući prorok’, zbog toga što je svoja viđenja i informacije delio tako što bi upao u duboki trans. Mnoga njegova proročanstva su zapanjujuće tačna, na primer, on je predvideo da će 1998. biti godina početka, kada će se otvoriti veliki prozor novog perioda u vremenu kada će Zemlja pretrpeti velike geografske promene, tako velike da je nikada više nećemo prepoznati, kao i unutrašnje promene u nama samima. Išao je tako daleko, da je predvideo pomeranje u rotacionom pristupu Zemlje, kao i retrakcije u polarnom magnetskom polju. Retrakcije magnetskog polja od 1800 stepeni.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

4 Comments

 1. Goran

  Interesantna tema! Jos jedan dokaz da se od nas kriju veoma bitne i po zivot vazne uput,upozorenja.
  Velika hvala za ovaj prijevod.
  A gdje je ostalo?

 2. radaradmila

  Hala Vam sto ste nam omogucili da znamo da ova knjiga postoji. Gde se moze kupiti?

 3. Koliko mi znamo nema. Inače je ne bi prevodili.

Leave a Comment