Abraham-Hiks - Šta kada drugi ljudi ne odobravaju ono šta radimo?

Kako koristiti unutrašnji sistem navođenja

 

Abraham-Hiks - Zabavna igra zahvalnosti

Sve dobre stvari teći će ka vama.

zahvalnost

Abraham-Hiks - Uzalud pružate otpor

Krenite bezbednijim putem.

Kako pronaći harmoniju na radnom mestu?

 

kreirajte svoj svet

Kada konačno shvatite da Univerzum jedino reaguje na vašu vibraciju, onda razumete da ako ste žrtva bilo čega, to jedino znači da konstantno nudite promenljivu vibraciju. Istinska želja koja je rođena u vama je sledeća: Ja želim da vibriram namerno. Ja želim da postavim svoj Ton. Želim da zaključim, i odlučim, i nudim konzistentno, a onda posmatram rezultat toga. Vi nikada ne možete završiti stvar do kraja, nikad, i ne možete pogrešiti. I zato se lepo sad opustite i krenite da se zabavljate sa ovim.

Mi kontrast vidimo kao moćnu raznolikost koja stimuliše misao, a iz Nefizičke perspektive, vi uživate u toj raznolikosti.

 

Kada vam kažemo: Pomirite se sa tim gde ste trenutno, mi ustvari želimo da se pomirite sa tim gde su svi ostali; mi želimo da se pomirite sa svetskim događajima; mi želimo da se pomirite sa tim gde se nalazi vaš prijatelj u smislu svoje veze i onog gde bi on želeo da bude. Mi želimo da ste u miru sa onim gde se bilo ko nalazi.

Odnosi koje ne želim, pojašnjavaju mi odnose kakve želim… Svaki put kada znaš šta je ono što ne želiš, uvek još jasnije znaš šta je ono što želiš, i onda, u momentu patnje svesnosti neželjene situacije druge osobe, usmerite svoju apsolutnu pažnju na ideju poboljšanja koja je proizašla iz vaše interakcije/posmatranja. I kako budete učili da tako činite, ne samo da ćete pomagati drugima, već ćete videti kako vaši odnosi sa drugima u mnogome pomažu vaše sopstveno postajanje.

Ako vam dođe briga u vezi nedostatka obrazovanja,  umirite je. Podsetite sebe da su jedni od najvećih genija koji su doprineli vašoj tehnologiji bili upravo bez fakultetske diplome. Bili su samouci. Imali su ideju i oko sebe su skupili ljude koji su doprineli njenom razvoju.

Vi imate sposobnost da se menjate u bilo kojim uslovima. Ali vi ste većinom bića navika, i vaši obrasci su toliko duboko usađeni da je ponekad najbrži način do radosti kojoj težite taj da se menjate dok spavate. Time što ćete misliti misli koja vam prijaju pre nego što odete da spavate i onda iskusiti dobrobit smirenog uma koja se odigrava tokom sna — i onda nakon buđenja, odmah misliti misli koje vam prijaju — možete iskusiti ultimativno iskustvo promene.

Pošto vam ništa nije važnije od vašeg ličnog poravnjanja s vašim individualnim ciljevima ili željama, onda je to naš posao. Mi nismo ovde da bismo debatovali pravičnost ili neispravnost vaših ili bilo čijih izbora. Mi ne držimo ničiju stranu, nismo ni za ni protiv bilo čega. Mi smo ovde da vam pomognemo da shvatite da vaš život može biti predivan ili užasan kako mu vi dopustite da bude. Sve zavisi od misli koje praktikujete i tu leži osnova svačijeg uspeha: Koliko često mislim misli koje mi donose radost, i koliko često mislim misli koje mi donose bol?