Abraham-Hiks - Zabavna igra zahvalnosti

Sve dobre stvari teći će ka vama.

Vibracija zahvalnosti je najmoćnija konekcija između vašeg fizičkog I nefizičkog Ja.

Igra ‘Bujica Zahvalnosti’ se može igrati bilo gde I bilo kad jer je laka I funkcioniše jednostavno, tako što usmeravate prijatne misli u svom umu. Kada biste misli pisali na papir, to bi još više pojačalo proces, ali nije neophodno.

Biti zahvalan

Počnite tako što ćete se osvrnuti na svoju okolinu koja vas upravo sada okružuje I nežno pronaći nešto što vam prija. Trudite se da svoju pažnju održite na toj stvari koja vam prija, dok razmišljate kako je predivna, korisna I zadovoljavajuća. I što se duže fokusrate na nju, pozitivna osećanja u vezi te stvari će se pojačati.

A sada, primetite vaše poboljšano stanje, I cenite kako vam prija da se osećate tako. A potom, kada vaše prijatno osećanje postane znatno jače nego kada ste počeli, osvrnite se na svoju okolinu I izaberite još jednu stvar sa kojom ste zadovoljni, zarad svog pozitivnog fokusa.

Neka vaš cilj bude da birate stvari na koje ćete se fokusirati koje u vama lako bude zahvalnost, jer ovo nije proces u kojem pronalazite nešto što vas muči pa to onda popravljate; ovo je proces primenjivanja viših vibracija. Što se duže fokusirate na stvari koje vam prijaju, to vam je lakše da održavate te frekvencije koje vam prijaju. A što više održavate frekvencije koje vam prrijaju, to vam Zakon Privlačenja više dostavlja još misli, iskustava, ljudi I stvari koje se poklapaju sa vibracijom koju ste primenjivali.

Pošto je to vaša primarna namera dok se krećete kroz dan, da nađete stvari koje cenite, vi primenjujete vibraciju manjeg otpora, I vi ostvarujete jaču konekciju sa sopstvenim Izvorom Energije.

Često ispoljavanje zahvalnosti

Zbog toga što je vibracija zahvalnosti najmoćnija konekcija između vašeg fizičkog I nefizičkog Ja, ovaj proces će vas takođe postaviti u poziciju gde možete još jasnije primati vodilju svog unutrašnjeg bića.

Što više budete primenjivali zahvalnost, to ćete manje otpora imati u sopstvenim vibracionim frekvencijama. A što manje otpora imate, to će vam život biti bolji. Takođe, primenom igre ‘Silovitost Zahvalnosti’, naviknućete se na osećaj viših vibracija, te ako se ikad vratite na stare obrasce razmišljanja koji stvaraju otpore u vašoj vibraciji, to ćete I primetiti, rano, pre nego što takvo negativno razmišljanje u potpunosti zavlada vašom vibracijom.

Što više pronalazite stvari koje cenite, bolje ćete se osećati; što se bolje osećate, to ćete više hteti to da radite; što više to radite, to ćete se bolje osećati; što se bolje osećate….to ćete više hteti to da radite. Zakon Privlačnosti asisitra pri moćnom momentumu ovih pozitivnih misli I osećanja, dok za veoma kratko vreme I veoma malo truda sebe ne zateknete kako vam srce peva u vašem radosnom poravnanju sa onim ko vi zaista jeste.

I u ovoj predivnoj, prijatnoj vibraciji gde ne postoji otpor, vi ćete postojati u preuveličanom stanju dopuštanja; bićete u vibracionom stanju gde stvari koje poželite mogu lako teći ka vašem iskustvu. Što se bolje osećate, bolje vam ide!

Budite zahvalni I više dobrobiti će vam doći

Svaki put kada nešto cenite, svaki put kada nešto hvalite, svaki put kada se osećate dobro u vezi nečega, vi govorite Univerzumu: Molim još ovoga. Nikada više ne morate verbalno izreći nikakvu izjavu u vezi toga šta želite, I ako ste većinu vremena u stanju zahvalnosti, sve te divne stvari tećiće ka vama.

Često nas pitaju: Zar nije ljubav bolja reč nego zahvalnost? Zar reč ljubav ne opisuje bolje Ne-Fizičku-Energiju? A mi odgovaramo da su ljubav I zahvalnost zapravo jedna te ista vibracija. Neki koriste reč zahvalnost, ili osećanje zahvalnosti, ali svakako sve te reči opisuju Dobrobit.

Želja da nešto cenite je odličan početni korak, a onda, kada pronađete još mnogo stvari kojima biste želeli da kažete Hvala ti, ona ubrzo stekne momentum. I dok želite da osetite zahvalnost, vi privlačite nešto što cenite. I dok to cenite, vi privlačite još nešto što cenite, a onda vremenom, doživljavate Bujicu zahvalnost.

zahvalnost
zahvalnost

Leave a Comment