Greg Brejden - Prvi deo

Krajem 1997. godine, desio se događaj, koji nije prijavljem sve do početka 1998. : astronomi i astrofizičari su izmerili eksploziju koja se desila na samoj granici Univerzuma koji nam je poznat, što je veoma, veoma daleko od Zemlje. Naučni magazin koji izlazi nedeljno, zabeležio je priču o toj eksploziji koja se desila, i izjavio da je ona bila toliko masivne proporcije, jačine odmah posle Big Beng-a.

Big Beng je eksplozija koju mnogi fizičari i teoretičari objašnjavaju kao početak svemira. Iz ništavila došlo je do te eksplozije, i mi danas živimo posledice toga. Ova eksplozija koja se desila krajem 97′ godine, je najveći događaj od početka sveta, koji je ikad zabeležen u našoj istoriji. I ako je ta eksplozija bila jačine skoro kao Big Beng, postavlja se pitanje: da li je to onda bilo rođenje novog Univerzuma?

To je bilo 1997. godina, a do danas, naučnici su zabeležili dodatnih 2.000 sličnih eksplozija, iste jačine na ivicama našeg univerzuma. Da li to znači da je stvoreno 2.000 novih univerzma? Nešto se dešava tamo negde na pročelju našeg univerzuma. Pozivam vas da ispitate ove informacije, ispitajte ih sa svih mogućih izvor sa kojima dođete u dodir.

Kada podelimo ove informacije, sa ljudima koji žive u malenim selima u Tibetu, u Andima i u Južnoj Americi, selima na obalama Nila u Egiptu, njihove tradicije ne samo da odobravaju ove promene, već ih i predviđaju da će se desiti, a kako vreme prolazi, oni to i očekuju da će se desiti, imaju osnova za to u svojoj tradiciji. Mi smo izgubili to znanje u našoj zapadnoj tradiciji. Zašto? Kako? Kada se to dogodilo?

U sledećim stranama, želim da podelim sa vama zašto su se desili ti gubitci, i šta su oni značili nama, i kako bi naši životi bili drugačiji sada, da smo ih imali ranije.

Pre 17.000 godina ogromni delovi naših drevnih nasledstava, dodeljeni su tradicijama ezoterije, školama misterija i Svetim redovima tog vremena. To se desilo godine 325. AD.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

4 Comments

 1. Goran

  Interesantna tema! Jos jedan dokaz da se od nas kriju veoma bitne i po zivot vazne uput,upozorenja.
  Velika hvala za ovaj prijevod.
  A gdje je ostalo?

 2. radaradmila

  Hala Vam sto ste nam omogucili da znamo da ova knjiga postoji. Gde se moze kupiti?

 3. Koliko mi znamo nema. Inače je ne bi prevodili.

Leave a Comment