Greg Brejden - Prvi deo

On je veoma jasno video da će u ovom trenutku u istoriji postojati mnoge promene, koje je i identifikovao, na primer: rekao je da će se obrasci vremena promeniti i da usevi neće rasti u svojoj sezoni, da će kiše padati snažno u nekim delovima sveta, dok će u drugim presušiti, i da će jedan deo zemlje ući u drugi, i to je nešto sa čime se geolozi bore već neko vreme, kako je moguće da se polovi pomeraju? Magnetski polovi su se pomerili, kao i geografski .

Knjiga Inaka opisuje i razne mogućnosti naše unutrašnje tehnologije i uloge koju igramo u ovom trenutku u istorji. U ovom trenutku u istoriji, sve tajne Nebesa su konačno prenete na decu ove planete i kroz te tajne, oni prave izbore kako će živeti svoje živote od ovog trenutka pa na dalje.

Ovo su samo neki od primera tih knjiga koje su bile izgubljene, a danas su dostupne. Tokom 12. veka, knjige koje su ostavljene, a to su one koje su preuređene, su dalje bile prevedene veoma jadno i neprecizno na jezike zapada, na engleski jezik. I sve je to samo još više zbunjivalo nas i misteriju naše svrhe, naših mogućnosti i naših međusobnih odnosa u ovom svetu. Tako da u najboljem slučaju, način na koji smo interpretirali ovaj svet, našu potencijalnu ulogu u ovom svetu je nekompletan bez ovih tekstova.

Pitam sada ovo pitanje: da li je moguće da je sam temelj na kojem smo izgradili svoje društvo: naša nauka, tehnologija, jezik, religija, pa čak i način na koji se međusobno povezujemo i volimo jedno drugo, baziran na osnovu nekompletnog skupa informacija, i ako je tako, kakvi bi naši životi bili, da smo imali ove nedostajeće informacije? Izgubljeni način molitve, deo je svega toga što smo izgubili pre 17.000 godina. Elementi toga su opisani uzduž i popreko u Aramejskim prevodima ovih tekstova. Kada bismo pregledali samo ovih 45 knjiga za koje do sada znamo da su bile izgubljene, i sakupili sve informacije o četiri ključne istine koje sam podelio ranije sa vama u knjizi.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

4 Comments

 1. Goran

  Interesantna tema! Jos jedan dokaz da se od nas kriju veoma bitne i po zivot vazne uput,upozorenja.
  Velika hvala za ovaj prijevod.
  A gdje je ostalo?

 2. radaradmila

  Hala Vam sto ste nam omogucili da znamo da ova knjiga postoji. Gde se moze kupiti?

 3. Koliko mi znamo nema. Inače je ne bi prevodili.

Leave a Comment