Greg Brejden - Prvi deo

Naši naučnici su pogledali u geološke podatke od ranije, i sada znamo da za to postoji dokaz, polovi su se zaista zamenili za 1800 stepeni, ono što je nekad bio jug, postao je sever… Zemlja je to doživela najmanje 14 puta u poslednjih 4,5 milion godina, to smo videli, ali nismo videli kako to izgleda sa 6 miliona ljudi koji žive na Zemlji, tako da ne znamo precizno ni šta to predstavlja za nas.

Još jedan od skorašnjih proroka je Gordon Majkl Skalijon, koji je poznat po svojim mapama Zemlje koje je stvorio, opisujući svoje vizije. Ja verujem da je Majkl jedno divno srčano biće, koje najiskrenije deli sa nama svoje vizije, radeći najbolje što može, želeći da ‘pripremi’ ljude na ono što ih očekuje. On govori o velikim geofizičkim promenama, veliko more unutar kopna koje smo videli u toku Kreda perioda (Cretaceous) Zemlje pre 300.000.000 godina. On u svojim vizijama vidi da su velika jezera povezana sa Meksičkim zalivom, a interesantno je to da su satelitske fotografije sa poplava iz 1993. kada su se reke Misisipi i Mazuri izlile nekoliko nedelja, bile veoma slične tim njegovim mapama Zemlje, kao i saizmičke aktivnosti, globalne vulkanske aktivnosti, zemljotresi…

Sva ta proročansta ukazuju na katastrofalne promene i uništenja. Moje verovanje koje delim sa vama, je da sam ja optimista, to mi je bitno da naglasim, ja ovaj prozor u vremenu vidim kao veliki prozor nade i mogućnosti, radije nego kao prozor propasti i uništenja. Ono što ja vidim, i ono čemu sam svedočio proučavajući mnoge drevne tekstove, tradicije, uključujući i našu izvornu Indijansku tradiciju, skoro univerzalno, kada pogledamo izbliza sva proročanstva i predviđanja su veoma jasna, ona nas podsećaju da je to potencijalno uništenje samo jedan od puteva i da je taj nepoznati element, ta promenjljiva koja se još uvek proučava, ljudksa savest, kako tretiramo jedno drugo iz dana u dan, da je to ključ, to je nauka koja nam omogućava da utvrdimo ishod ovog vremena u istoriji i koji nam dopušta da izgradimo temelje za našu budućnost. A unutar te nauke saosećanje, oproštaj, mir između ljudi, između naših tela, i mir na globalnom nivou igraju glavnu ulogu. Mir se događe prevashodno između dve individue, mnogo pre nego što se dogodi na globalnom nivou, između nacija, vlada…Ostavili su nam tehnologiju, ključ koji nam omogućava da stvorimo taj mir i da još jednom uspostavimo kontakt između kreativnih sila našeg sveta.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

4 Comments

 1. Goran

  Interesantna tema! Jos jedan dokaz da se od nas kriju veoma bitne i po zivot vazne uput,upozorenja.
  Velika hvala za ovaj prijevod.
  A gdje je ostalo?

 2. radaradmila

  Hala Vam sto ste nam omogucili da znamo da ova knjiga postoji. Gde se moze kupiti?

 3. Koliko mi znamo nema. Inače je ne bi prevodili.

Leave a Comment