Greg Brejden - Prvi deo

Tri tehničara, koji praktikuju ovaj način molitve, stoje oko ženinog tela. Ona je potpuno budna, potpuno svesna, neanastetizovana, ona je voljni učesnik celog tog procesa, a to je ključ svega, ona veruje, ona ima poverenja u proces koji će se uskoro odigrati u njenom telu, i ona dozvoljava onima oko nje da učestvuju u tom procesu. Ono što su trojica tehničara počeli da rade je sledeće: zatvorili su oči, započeli su proces tišine, koji ću vam jasnije objasniti kako idemo dalje kroz knjigu, i jedini vidljivi znak kao dokaz da se nešto dešava, koji mi vidimo, je fraza koja se ponavlja medju njima trojicom, dok jačaju jedno drugog, a ona je jednostavna i glasi: Wasah… Wasah… Wasah…

Što u slobodnom prevodu znači: već učinjeno, već postignuto, već izlečeno. U njihovom umu, telo ove žene je već izlečeno i to je njihovo verovanje.

U prvih nekoliko trenutaka, kao da se ništa ne dešava, medjutim, nakon dva minuta i trideset sekundi, na desnoj strani monitora, gde je prikazan ultrazvuk tumora u realnom vremenu, vidimo ga kako počinje da se smanjuje, počinje kao da se topi i polako nestaje, dok se nije potpuno raspršio u ništavilo! Nestajući toliko potpuno da su zidovi bešike ostali bez ikakvih rana i ožiljaka, kao da ga nikad nije ni bilo! A sve se desilo za samo 2 minuta i trideset sekundi!

Kada su završili, trojica tehničara su se ljubazno naklonili, lupili šakama i rekli: Sledeći! Spremni za svog sledećeg pacijenta, jer je za njih ovo sasvim normalan tok dogadjaja.

Kada sam podelio ovaj video sa nekim ljudima u našoj zemlji, svi su bili zaprepašćeni, rekli su: Ovo je čudo! Svi moraju da vide ovo! Kako su to postigli?

A moje pitanje je sledeće: šta je to u našoj nauci što ne dopušta ovakav način lečenja? Šta se desilo izmedju ta tri tehničara? Šta se desilo izmedju njih i te žene na postelji? Šta se desilo sa tim tumorom prečnika 7,5 cm za dva minuta i trideset sekundi? Zašto je on nestao? Kakav je to mehanizam?

Odgovoriću za neko vreme na to dok budemo išli kroz scenario knjige.

Druga priča koju bih hteo da podelim sa vama, je dogadjaj kome sam ja, lično prisustvovao 1995 godine.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

4 Comments

 1. Goran

  Interesantna tema! Jos jedan dokaz da se od nas kriju veoma bitne i po zivot vazne uput,upozorenja.
  Velika hvala za ovaj prijevod.
  A gdje je ostalo?

 2. radaradmila

  Hala Vam sto ste nam omogucili da znamo da ova knjiga postoji. Gde se moze kupiti?

 3. Koliko mi znamo nema. Inače je ne bi prevodili.

Leave a Comment