Greg Brejden - Prvi deo

Prvi nas podseća da smo jedinstvo po prirodi. Da ovim svetom hoda bezbroj tela, ali da postoji samo jedna jedina svest.

Drugi nas podseća da se ta naša kolektivna svest, jedna svest, kreće ka ovom retkom momentu u istoriji, dragocenom vremenu u ljudskoj istoriji, gde redifinišemo parametre naših života i našeg sveta.

Treći nas podseća da smo oduvek imali tehnologiju, sada je sa preciznošću možemo nazvati ‘unutrašnja tehnologija’, koja nam omogućava direktni pristup kreativnim silama našeg sveta i naših tela. Tu tehnologiju nazivamo MOLITVA.

I četvrti nas podseća da je veoma davno razvijena nauka, hiljade i hiljade godina pre nas, SAOSEĆANJE, jer kroz saosećanje, mi smo u stanju da prenesemo velike izazove istorije i života, sa veličanstvenošću.

Da smo imali ovu informaciju ranije, naši životi, tehnologija, i društvo, bi se sigurno razvili vema drugačije nego što smo bez nje. Sada smo se našli na stazi poslednjih 7000 godina, pitajući se kako da interpretiramo velike promene našeg sveta, izazove života bez ikakvog konteksta, bez ikakve reference, i to nas je dovelo do tačke gde se trenutno nalazimo, Pogledaj kako smo uspešni u tome da shvatamo šta se dešava u našem svetu, bez pomoći ove drevne tehnologije.

Naučnicima sa kojima sam ja sarađivao, a sarađivao sam sa mnogo vrhunskih naučnika iz mnogih oblasti, kada im spomeneš reč ‘proročanstvo, drevna predviđanja’ , njima to ne znači mnogo u intelektualnom smislu, često se to smatra fantazijom, snovima, a upravo oni sada mere i ispituju fenomene, koji se veoma jasno pojavljuju i o kojima se govori u drevnim tradicijama, i koji nemaju neke naučne osnove već idu daleko izvan granica naše Zemlje.

Većina proročanstava jasno ukazuje na godinu 1998. kao godinu početka velikih promena. U proleće te godine, naučnici su počeli da mere promene, koje ne spadaju u uobičajeni obrazac događanja koji zapadna tehnologija predviđa.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

4 Comments

 1. Goran

  Interesantna tema! Jos jedan dokaz da se od nas kriju veoma bitne i po zivot vazne uput,upozorenja.
  Velika hvala za ovaj prijevod.
  A gdje je ostalo?

 2. radaradmila

  Hala Vam sto ste nam omogucili da znamo da ova knjiga postoji. Gde se moze kupiti?

 3. Koliko mi znamo nema. Inače je ne bi prevodili.

Leave a Comment