Greg Brejden - Prvi deo

Preko momenta koji su naši preci nazivali Promena Doba, a koji mi prepoznajemo kao trenutak rodjenja novog milenijuma. Mnogi stari tekstovi i tradicije nas podsećaju da je milenijum koji se upravo zatvara bio veoma jedinstveno iskustvo za ljude ovog sveta koji su iskusili veličinu mržnje, straha, besa i razjarenosti, a koji su sa druge strane dobili alat kojim je moguće prevazići tu mržnju i strah. Pozvani smo da ponesemo tu moć prevazilaženja svih granica preko mosta onoga što je bilo, i onoga što će tek biti. Time, postavljajući kamen temeljac, svemu onome što dolazi. Ako ne sada, ako smo sada u ovom trenutku u istoriji nespremni da povećamo svoju moć ovom unutrašnjom tehnologijom, kad ćemo ikad biti?

Ja verujem da je ovo taj trenutak, i verujem da smo spremni da dopustimo i prigrlimo mogućnost ove prastare mudrosti koja živi u našim telima. Postoji jedan specijalan razlog zašto ovo govorim sada, postoji velika misterija u tradicijama onih koji su doši pre nas , univerzalno, svi kalendari, predskazanja, tekstovi ukazuju na ovaj trenutak u istoriji. Neki od njih su toliko precizni, da su identifikovali sve predhodne krugove koji su vodili ka ovom vremenu. Na primer, kalendar Asteka, identifikuje četiri predhodna sveta pre našeg. Oni kažu da je postojalo četiri sveta, i da mi živimo u petom, koji se upravo završava, i mi se selimo u šesti svet, toliko jasno identifikovali kako se koji završio.

Postojao je veliki svet koji se završio, u toku doba divova na ovoj planeti. Džinovskih životinja i ljudi, koji su u suštini proždirali jedni druge, kako kaže priča. A sada, kroz tekstove Aramejskih prevoda, koji su nedavno otkriveni, predstavljaju mentalnu podršku i prihvatanje, celoj toj priči, postojao je svet koji se završio vatrom, pre našeg sveta, takodje i svet koji se završio ledom, i svet koji se završio velikom poplavom, pre našeg sveta, a kako mnogi spekulišu, ta poplava se povezuje sa biblijskom poplavom. Kalenar Asteka je toliko jasan i precizan, u svom identifikovanju i karakterisanju tih svetova, ali nijedno predskazanje, kalendar, nijedna prastara tradicija ne ide toliko daleko, da zna kako će se završiti ovaj peti svet, koji mi upravo zatvaramo. Oni nam nude mogućnosti i scenarija koja vode do ovog trenutka u istoriji, ali nam nijedan od njih ne opisuje kako ovaj svet izgleda dok se mi pomeramo u vremenu i završavamo ovo veliko vreme, koje je sada identifikovano kao nulto vreme, završetak milenijuma.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

4 Comments

 1. Goran

  Interesantna tema! Jos jedan dokaz da se od nas kriju veoma bitne i po zivot vazne uput,upozorenja.
  Velika hvala za ovaj prijevod.
  A gdje je ostalo?

 2. radaradmila

  Hala Vam sto ste nam omogucili da znamo da ova knjiga postoji. Gde se moze kupiti?

 3. Koliko mi znamo nema. Inače je ne bi prevodili.

Leave a Comment