Greg Brejden - Prvi deo

Rana se zacelila toliko brzo, za samo nekoliko minuta, kada smo pogledali okolo žena nije više bila tu.

Kasnije sam otkrio ko je ona i razgovarao sam s’njom. Pitao sam je: Šta se dogodilo u tom momentu? Zašto je to izlečenje trajalo tako kratko? I zašto je bilo tako kompletno? Šta je to u našoj zapadnoj nauci što takve stvari naziva čudom? Šta je to što smo zaboravili, a što bi nam omogućilo da tako nešto bude naša istina, u našem svetu?

Dok zajedno budemo istražili mogućnosti za izgubljeni način molitve, ja ću vas još jednom pozvati da razmotrite mogućnost da molitva prevazilazi granice zapadne nauke, onakve kakvu je danas vidimo. Ovakav način molitve prevazilazi granice religije. Pozivam vas da ispitate mogućnost da molitva nema nikakve veze sa religijom i da su religije izgradjene na specifičnim načinima molitve. Ona je veoma sofisticirana vibraciona tehnologija koja je inkorporirana u našim ćelijama. I dok posedujemo mudrost da sakupljamo i usmeravamo moć u sebi, ta čuda postaju normalna, uobičajena stvar, način života.

Molitva zasigurno prelazi granice, jednostavnim lečenjem našeg tela, ponudjeni su nam prastari tekstovi i tradicije, i mi čujemo moderne izveštaje o tome kako molitva takodje utiče i na dogadjaje našeg spoljnjeg sveta. I to je jedan od razloga zašto želim da podelim sa vama ovaj izgubljeni način molitve, baš u ovom trenutku u vremenu .

U poslednje vreme, bio sam surovo iskritikovan od strane nekih činovnih ličnosti, koji su znali za ovaj način molitve, i koji tvrde kako je on sa razlogom bio skrivan od javnosti, i da je sa razlogom oduzet iz naše Biblije 1700 godina ranije, i da mi nismo spremni za ovaj način molitve. A ja im kažem: Ako sad nismo spremni, kad ćemo biti? Evo nas ovde, na odlučujućem mestu prozora mogućnosti , koji su prastari preci nazivali promena doba , trenutak kada se svi parametri vremena prebacuju u ovom periodu u istoriji, po svim kalendarima i starim tekstovim, sve tradicije pre nas, usmene i pisane, sve one ukazuju na ovaj trenutak u istoriji, one kažu da je ovo redak trenutak, trenutak mogućnosti, kažu da je ovo prozor koji nam je otvoren kako bi ponovo definisali ono ko smo zaista u ovom svetu, i da dalje nosimo tu novu definiciju onoga ko smo, i da to nosimo preko membranevremena, prostora i iskustva.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

4 Comments

 1. Goran

  Interesantna tema! Jos jedan dokaz da se od nas kriju veoma bitne i po zivot vazne uput,upozorenja.
  Velika hvala za ovaj prijevod.
  A gdje je ostalo?

 2. radaradmila

  Hala Vam sto ste nam omogucili da znamo da ova knjiga postoji. Gde se moze kupiti?

 3. Koliko mi znamo nema. Inače je ne bi prevodili.

Leave a Comment