Luiz L. Hej - Dopuštanje prosperiteta – drugi deo

Zdravo Luiz, moja situacija sa pronalaženjem novog stana je malo drugačija. Ja volim ovaj u kome sam trenutno, ali moram da se iselim. Isto mi se desilo i prošle godine. Bio sam u stanu koji nisam voleo, ali sam ga na kraju zavoleo i morao sam da se preselim ubrzo posle toga. I manifestovao sam ovo predivno mesto gde sam sada, koje obožavam i koje moram da napustim. I sada, idem i razgledam svakakve stanove, ali mi se nijedan ne dopada… i tako mi je prošao ceo mesec, a rok mi se bliži, rok za selidbu…

Pravo mesto te čeka, ne brini… ono traži tebe.Ti znaš da si u stanju da pronađeš divno mesto, samo afirmiši u sebi, da moć u tebi, koja ti dovela ono predhodno mesto i sva prošla mesta, ti sada dovodi mesto koje je savršeno za tebe, koje ti dolazi na iznenađujuće prijatan način. Sećam se da sam ja jednom prilikom tražila stan u Los Anđelesu i trebalo mi je 6 meseci. I dok sam ga tražila, nisam mogla da verujem kakvo sam sve smeće nailazila. Pa to je bio Los Anđeles, grad koji ima brdo predivnih stanova, gde su svi oni? Sve što mi je dolazilo pod ruku bili su užasni stanovi koje ne bi čak ni u obzir uzimala. Trebalo mi je 6 meseci, i kada sam konačno našla onakav stan kakav sam želela bio je predivan! A stvar je bila u tome, što se ta zgrada još nije bila izgradila, i naravno, ja nisam mogla dobiti svoj stan jer još nije bio ni gotov! A kada je izgrađen, on me je čekao. Ponekad se takve stvari događaju, tražiš nešto i ne nallaziš ga, ne nalaziš ga… ali postoji razlog za to. Znaš da ćeš naći savršen stan.

Hvala ti na podršci…

Samo nastavi da afirmišeš da ti uvek živiš u savršenom stanu, da je tebi lako da nađeš nove stanove i da uvek imaš divni dom u kome živiš. Načini to svojim ličnim zakonom.

Takođe afirmacija koju sam koristila godinama i koju obožavam je: Uvek imam odlične odnose sa svojim stanodavcima!

(smeh)

Jer je to nešto što ti mnogo olakšava život.

(smeh)

Dalje…

Ja imam odlične odnose sa porodicom i prijateljima, puno podrške i radosti. Ali me to čini da se osećam veoma krivim, jer nemam novca ni sredstva kako bi im to uzvratio.

(smeh)

To je njihov problem, ne tvoj. Da li ti oni daju novac samo da bi im na kraju vratio?

Zavisi od osobe do osobe. Porodica mi jednom rukom daje, ali zato očekuje nešto za uzvrat, a prijatelji mi daju iz radosti samog davanja.

Ok. porodica koja očekuje nešto za uzvrat… samo im daj ljubav…

(smeh)

Pokušavam to…

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Leave a Comment