Luiz L. Hej - Dopuštanje prosperiteta – drugi deo

Na primer, ako želiš da promeniš posao, pre svega, ako kažeš: Ja mrzim svoj posao! Ta afirmacija ti neće doneti ono što želiš. Time ćeš samo postići to da ćeš svo nezadovoljstvo koje trenutno osećaš poneti sa sobom u sledeći novi posao, na sledeće radno mesto. Ono što ja uvek savetujem ljude koji bi želeli da promene posao ili karijeru je da blagosiljaju trenutni posao sa ljubavlju. Pokloni mu mnogo ljubavi, zahvali mu se što je bio tu za tebe, kada ti je bio najpotrebniji. I shvati da ga sada samo prosleđuješ nekome drugom ko ća ga takođe voleti, i raditi još bolje nego ti. E onda u tom stanju otvori sebe za novo predivno radno mesto, znaj da postoje ljudi koji traže baš ono što ti imaš da ponudiš i da ste se zajedno našli. I zamisli da radiš negde gde se tvoji talenti i sposobnosti koriste do maksimuma, da si ispunjena, da radiš za ljude i sa ljudima koje voliš, i koji vole i poštuju tebe, i da dobro zarađuješ. I da je to radno mesto na predivnoj lokaciji. Stavi to sve u afirmaciju i onda u takvoj jednoj atmosferi ti i jesi u stanju da privučeš nešto tako lepo sebi. Isto je i sa stanom, kućom… Ako želiš da se prebaciš u novi dom, ne idi okolo vičući: Mrzim ovaj stan! Jer tako nećeš uspeti da nađeš ono što hoćeš, ili ćeš naći novi stan, ali ćeš ubrzo u njemu otkriti duboko nezadovoljstvo, jer nosiš svoju svest sa sobom svuda gde ideš. Kada si se uselila u svoj stan bio ti je predivan. Zato stavi u njega mnogo ljubavi, zahvali se što je bio tu za tebe, reci da ste zajedno proveli divne trenutke i da je sada za tebe vreme da nastaviš dalje, a da će u njega doći neko isto tako divan. Otvaram sebe za novo mesto za život, na predivnoj, savršenoj lokaciji, sa puno sunčevog svetla, vazduha! Ako je to ono što želiš i ako je to ono što je tebi bitno – meni jeste. Stavi u afirmaciju sve ono što želiš, navedi sve i na kraju obavezno reci: za cenu koju lako mogu da priuštim. Nemoj se ograničavati i stavljati fiksne cifre i količine novca, videćeš, zapanjujuće je šta ti sve može doći u iskustvo. Baš ono što si i želela!

Isto je i sa autom. Ako želiš nova kola zahvali se trenutnim i daj im svoju ljubav, i reci: ja sada nastavljam napred, ja idem prema divnim novim kolima i znam da će neko drugi voleti ova kola. Što više možeš to da radiš bolje za tebe.

Ok. Dalje sa pitanjima.

Ja sam uvek bio veoma prosperitetan u svom životu…

Odlično!

…i ja imam poteškoća sa time da raširim svoje ruke i kažem: Voljan sam da prihvatim još veći prosperitet. Zato što imam strahove da će se nešto strašno desiti.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Leave a Comment