Luiz L. Hej - Uvek možemo biti srećniji

Kažu, da kada je učenik spreman učitelj se pojavi. Svi smo mi studenti, I život uvek ima novu lekciju da nas pouči.

Veoma sam ponosna što u našoj izdavačkoj kući ‘Hey House’ imamo divnog Roberta Holdena. On je predivan čovek. Ova fotografija je jedna od mojih omiljenih. Fotografisana je prilikom jednog od ‘I Can Do It’ (ja to mogu) seminara, dok sam se zabavljala popravljajući Robertovu šminku pre nego što je izašao na pozornicu.

Kada je Robert napisao svoju divnu knjigu ‘Budite Srećni’, zamolio me je da napišem predgovor. ‘Naravno’. Očekivala sam da ‘preletim’ knjigu I napišem nešto na brzaka. Nisam ni slutila da ću se toliko uplesti u ‘Kurs Sreće’ I da će mi trebati nekoliko dana da pročitam čitavu knjigu I odradim sve vežbe u njoj.

Ta knjiga je za mene bila iskustvo koje mi je otvorilo oči, jer me je ohrabrila da zaronim duboko u sebe I počnem da odpuštam male, neprimetne ‘džepiće’ otpora, koji su me sprečavali da budem srećna, zaista srećna.

Ja sam mislila da sam ja srećna osoba, I bila sam. Sada, kada sam završila kurs, ja sam srećnija ali u mnogo dubljem, smirenijem smislu. Takođe sam primetila da sam mnogo srećnija dok sam zahvalna. Hvala ti Roberte. Ovaj student je zaista bio spreman za tebe, moj najnoviji učitelju.

Louise L. Hay and Robert Holden
Louise L. Hay and Robert Holden

Leave a Comment