Leci - Uživam u Našem Druženju!

Dogovor je brzo sklopljen!

Najbolja organizatorka u našoj porodici je napravila plan, koji mi je rekla u nekoliko reči i molba: “Hoćeš li Leci da mi pomogneš”.

Ko bi mogao odbiti ovako visprenu i umiljatu organizatorku, a moju dragu prijateljicu, moju ćerku Vinu!

Iskreno da vam kažem uživam u našem zajedničkom druženju, čak i kada idemo po velikom planu uplaćivanja računa, kupovina, nekih stvari za domaćinstvo, kupovina hrane na pijaci i u radnji. Sve jedno, šta je u pitanju, šta god da radimo, ona je prijatno i zabavno društo!

Tako smo i ovog dana krenuli u velikom krugu, da zajedno obavimo gomilu posla. A u prijatnom društvu, sve je lakše i zabavnije!

Uvek mi napravimo provod od svega, he he he ….

Pričamo i zezamo se. Smejemo se nekim našim pričama i provaljivanjima. Pa malo sladoleda ili nešto gricnemo usput….

Ponekad vodimo i ozbiljnije razgovore o tome koje je poslednje otkriće o sebi na “ličnom repertoaru”. O tome  koliko smo u izazovu ili neopisivo zadovoljne i srećne. Tema uvek ima!

Cela nabavka i kupovina se pretvori u zanimljivu zabavu, jer smo opuštene i iskrene prijateljice nas dve. Ona se prosto smeje mojim šalama i mojim kometarima i često mi kaže da sam Čoper. A Čoper je na našem jeziku kada si smešno neodoljiv, he he he

Ne znam kako ona nalazi da sam ja taj Čoper, ali je divno što je tako, jer pored nje koja je za mene neprevaziđeni Čoper, zajedničko vreme je vrhunska zabava i brzo proleti. Uvek volimo da ga provodimo ponovimo i ponovimo.

Zajedno po nekad obavljamo gomilu posla a da ne primetimo da to radimo, jedino kada dođemo kući shvatimo da smo srećne i raspoložene da smo obavile ogroman posao.

Možda malo bole noge ili smo malo umorni, ali naspram raspoloženja u nama, to su samo neke neprimetne sitnice.

Ono što je jedino važno je uzajamna radost u očima i u srcu!

Volim te Vina, Čoperu jedan!

 

2 Comments

  1. Tanjusa

    Predivne ste:) Uživajte!

Leave a Comment