Leci - Zabluda!

Nije negativno, uvek negativno za nas!

Možda će te pomisliti, šta sada govorim?

Da, upravo mislim to što sam napisala, nije greška!

O čemu se zapravo radi?

Ima trenutaka u životu kada se malo pogubimo, nismo prisutni u svom životu. Tada um proizvede  more nekih misli i mentalnih slika, za koje se zakačimo i proživljavamo u sebi, i nema nas tu i sada. Privučemo neku situaciju na brzaka, koja postane izazov!

Taj izazov nas može poučiti i podsetiti da neprisutnost proizvodi žurbu, nemir i stres, što nam stvarno ne treba!

Možemo ovim iskustvom sa više budnosti učestvovati u narednim trenucima, koji dolaze i svim dogašajima i situacijama u narednom vremenu.

Možemo izaći iz ovog izazovnog iskustva sa  mnogo više svesnosti šta radimo, tako da ne možemo reći kako je ovo iskustvo bilo negativno, baš naprotiv! Unapredilo nas je!

Važno je samo da naša drama u nama ne traje dugo, već stati, pogledati šta radimo i prihvatiti pouku, pa idemo dalje poučeni i novi.

Nema potrebe da se dugo zadržavamo na drami, bez da pogledamo o čemu se radi, zato je iskrenost prema sebi dragocena vrlina. Ona nam pomogne da se iz izazovne vibracije vinemo u pozitivnu i inspirativnu vibraciju, punu divnih raznolikih mogućnosti za nas!

2 Comments

 1. DenVik

  Hvala, Leci. Imala sam neke situacije ovih dana,kao da pišeš o meni. I bila sam mudrija, mnogo mudrija nego ranije.

  • Eto vidiš kako se pomera ta granica koliko imamo strpljenja, ljubavi i svesnosti u trenutku!
   Divno, radujem se tvojem postignuću, jer svaki korak, svaka mala pobeda našeg ograničenja, donosi više svesnosti i više uvida za sledeći trenutak.
   Isto tako svaki pad na dole, da tako kažem, malo dramatično, he he he je blagoslov da bolje vidimo i samim viđenjem se menja.
   DenVik, mudrija si svakim danom, jer želiš “videti”,e to je veliki blagoslov!

Leave a Comment