Leci - Identifikacija

Doživljavati emocije je normalna i prirodna stvar, i tu ne postoji nikakav problem. Problem  nastaje kada počnemo da tumačimo i procenjujemo svoje emocije, kada se identifikujemo sa njima. Potrebno je samo ostati u tišini sebe i biti neutralni posmatrač, bez da se identifikujemo sa emocijama, koje su samo u tranzitu kroz naše biće. Te emocije, to nismo mi. Mi smo nešto mnogo veće i moćnije od toga. Mi smo Svest Božija, Postojanje. Ukoliko ustrajemo, kao neutralni posmatrač, otvoriće se novo polje viđenja, a to je istinska čista realnost, koja uvek daje mudre poruke.

Leci

14 Comments

 1. Siniša

  Videćemo, videćemo …..

  Pozdrav

 2. nata

  Divno Leci predivno ljubim vas 🙂

 3. DenVik

  Uf, Leci, ni manje ni vise…znaci ti si u tom stanju.
  Ja osetim, ponekad, delice toga, ne dugo..ali dopada mi se ovo. Dopada mi se zadati zadatak.
  Mislim da sam ja malo dalje od ovoga, ali nista nije nedostizno 🙂

  • Nisam ništa više od tebe. jet za to je potreban samo sadašnji trenutak da posmatraš, vidiš, mora se doživeti a ne preneti rečima.
   Neće odmah iz prve ali iz situacije u situaciju…i vidiš funkcioniše, donosi jasnoću, taj fokus na tišinu.

 4. Dejana

  Prepustimo se Toku i prebacimo se iz uloge kontrolora u ulogu posmatraca…

 5. najzad

  Draga Leci,
  na ovom ti potsecanju zahvaljujem po drugi puta jer mi je dragoceno saznanje (od dobivineg komentara pre dva dana) a od prekosutra (kad budem u NS-u) nadam se nasem susretu u predivnim setnjama sa sve kucama.Dunavom saljem ogroman talas
  ljubavi kao prethodnicu i jako se radujem novim inspiracijama.

 6. Jaca

  I tako rastemo i razvijamo se i vracamo se Bozanskom, predivno si ovo rekla, Draga Leci, Hvala! Poljubac Tebi i svim Ratnicima Svetlosti!

Leave a Comment