Leci - Ludilo

U potrebi da se bude savršen, srećan i mudar, često se osećamo kao da smo u nekom cirkusu, ludi i nestvarni, kao čista iluzija. Sve je u redu, jer u ovom “Zemaljskom iskustvu”, je super biti naopačke, takva je igra, zemljotresna. U ovoj vrtešci vremena i prostora, tanane niti se prepleću, susreću i nadilaze. Uspinju se u igri, prepoznavanja istine, koja je kao dah i duh, sebstvo i bit, potpuno prirodna i umirujuća radost mira i tišine.

Leci

 

8 Comments

 1. DenVik

  Hahaha, znači nisam luda( samo malo), sve je u redu 🙂

 2. Jaca

  Draga Leci, negde sam procitala da imas nameru da napises knjigu, divno, podrzavam te iz sve snage. Divno je kad u tom kovitlacu vremena i prostora izdize se Radost Zivota, a u tvojim raskosno isprepletenim recima osetim i dozivim tvoju Radost i Igru Zivota kao svoju, pa to je dozivljena Jednota! Prekrasno!

  • Iskrena da budem, to je više Vinina ideja, ali se sleže i u meni, videćemo kada budem spremna za to desiće se. Hvala ti na rečima podrške i prijateljstva, i hvala ti što osećaš tu jednotu.

 3. Siniša

  Nemoj želeti da živiš okružen utehama, niti da budeš bogat, ni slavan, jer to je obična trulež, a mi nismo stvoreni za trulenje

  (sv. Nil Sinajski)

 4. Nurr

  Odlican tekst..uvek treba biti samo svoj i bolje biti naopacke nego kao vecina

Leave a Comment