Sudbina

Odgovor na pitanje drage čitateljke Ane 🙂

photo by: Darrenluchmun
photo by: Darrenluchmun

3 Comments

 1. ana

  Ako je sve to istina,mora da je moja dusa nenormalna,nikada mi nije bilo jako tesko,ali ne vidim nikakav smisao zivota,od kako znadem za sebe samo radim i pokusavam biti dobra svakome,svijet nije bas jako lijepo mjesto za zivot osim kada si mozda na godisnjem.Tko zna pravu istinu?toliko je puno toga procitano,napisano a jos uvijek ljudi traze ISTINU koju nikada nece naci,meni je jako zao za svakoga tko se radja,jer samo sacica ce imati posao,samo sacica krov nad glavom,zivotinje smo ito tako odgurnuli i uzimamo im sve od cega i gdje zive.,ako se covjek okrene od samoga sebe i pogleda svijet nije bas tako bajno.Volim vas program volim sve o cemu pricate jer to je dobro jer pobjegnem od stvarnosti.

  • Hatsepsuta

   ‘…svijet nije bas jako lijepo mjesto za zivot osim kada si mozda na godisnjem!’ e nasmejala si me iskreno! 😀
   Draga Ana, kada posmatramo spoljne okolnosti, činjenice, ružne stvari današnjeg vremena, i to afirmišemo svakodnevno, naravno da ćemo se od toga osećati loše. Ne vredi ti da se oslanjaš na bilo kakve spoljne okolnosti i da očekuješ dobro. MOraš sama izmisliti svoj radosni svet, i afirmisati ga neosporivo ma kakve vesti da čuješ i ma šta se dešava oko tebe. Jer to onda postaje tvoja nova, vesela realnost. Tako ti može biti dobro. Tako daješ NAJVEĆI doprinos čitavom napretku čovečanstva, životinjama, prirodi i bilo kome kome je potrebna pomoć i podrška – sopstvenom veselošću, radošću i pozitivnim stavom. Jedino tako pomažeš, jedino tako.
   U suprotnom samo uvećavaš trenutno negativno stanje i podgrevaš njegovu snagu – na čega god da se fokusiraš dominantno – to i uvećavaš.

 2. ana

  Ako vas zanima Alcheringa je knjiga napisana od Valerie Barrow,tu se tumaci zivot i dolazak sasma drugacije,nemam poima zasto bi ijedna dusa pozeljela da bude u tijelu koje je silovano ubijeno,gladno itd.da nauci ali STO?u cemu se sastoje ta ucenja kojih se mi ionako ne sjecamo?

Leave a Comment