Šta ste Konkretno Manifestovali?

Odgovor na pitanje koje često dobijamo 🙂

 

skriner
skriner

8 Comments

 1. anita

  Bravoooo,ma bravo covek!Nego ima i onih suckavih kao ja, koji veruju,samo nikako da pocnu!:-)Znas ono, ja nemam alat da posredim bastu,vi mi onda lepo date taj alat,al’ ja jos ne riljam bastu!zasto?pa zato sto smo malko suckavi,eto!pozdrav i ljubac za vas dvoje!

 2. ZORA

  MOJ KLIK ZA VEROVANJE JE PRIMER SA GREDOM OD EMIL KUEA-GREDA KOJA SE NALAZI NA PODU PREDJE SE LAKO ILI PREDJU JE SVI,A KAD SE PODIGNE NA NEKU VISINU BROJ JE MNOGO MAJI A GREDA ISTA.STO ZNACU SVE JE U VIZIJI-GLAVI

 3. ivan

  ajme kokav ruzan glas i razvlacenje…neverujete-verujte-nevverujete-verujte i tako do besvesti pa na kraju nist!

  • Hatsepsuta

   Bu ha ha ha ha! 😀
   E moj Ivane, ‘ružan’ je glas koji nam govori istinu – obično je tako, ne prija nam da nam se kaže onako kako jeste, mi bismo da nam se kaže kako mi mislimo da treba da bude. E pa od toga ništa.
   A šta bi ti hteo? Sa takvim stavom nadmenosti prema životu nećeš ni uspeti ništa da čuješ, pa makar ti neko trubio direktno u uvo, 24h dnevno. Neko se uporno bori da ne veruje, a neko suprotno. Ako želiš da ti u životu bude bolje, onda ćeš se truditi da što više toga čuješ i naučiš, a ne da ismevaš i zahtevaš. Da si od silne želje sto puta tresnuo o pod i od bespomoćnosti i očaja premostio svoju svest, svoju ličnost, svoje navike, a sve u cilju da ostvariš, promeniš, prevaziđeš ono što ti se ne sviđa u tvom životu – znao bi o čemu se radi u ovom videu.
   Moraš se malo i ‘preznojiti’ i učiniti TI prvi korak, da bi ti Univerzum dostavio bilo šta.

 4. ivan

  pa mislim najlakse je reci nekom moras da verujes,ako neverujes nece ti se to sto hoces ni dogodit…

  • Hatsepsuta

   Pa mislim, to je jedno od osnovnih pravila života…zato ti kažem, moraš malo proživeti, i ‘očešati’ svoju udobnost, pa tek onda imati rezultate, tako to ide… 😀 U tome je radost, jedino se tako čovek menja.

 5. Micka

  Hvala na videu, ovo mi je bas bilo potrebno :).

 6. Vukasin

  Mogu da potvrdim da Zakon Univerzuma zaista deluje..ako ga primenjujete kako treba..Univerzum vam da i vise nego sto ste zatrazili!

Leave a Comment