Luiz L. Hej - Život te podržava

Tvoja te leđa podržavaju čitav život. Kako se brineš za njih? Kako ih treniraš? Da li su konstantno pogrbljena dok hodaš ili sediš za kompjuterom? Da li te zabole kada se šetaš ili izlaziš iz auta?

Bol u leđima se može odnositi na razne emocije u tvom životu. Bol u donjem delu leđa odnosi se na tvoj strah u vezi novca i nedostatka finansija. Bol u srednjem delu leđa povezan je sa osećanjem krivice.

Da li bi želela da ti se pojedini ljudi “skinu sa grbače”? Da li se osećaš zakočeno sa svim tim teretom?

Gornji deo leđa predstavlja ljubav koju ne želiš da daš, i osećaj da nas ne vole dovoljno. Da li osećaš nedostatak emocionalne podrške?

Na mom štoku od vrata kupatila, imam ugrađenu šipku za vežbanje. Svakog jutra, ja visim sa ove šipke, kako bih svojim leđima omogućila divno istezanje. Zatim podignem svoja kolena do visine stomaka, ili višlje, tri ili više puta. Podizanje kolena na taj način je veoma dobro za trbušnjake. Volim ovu vežbu. Ona čini da moja leđa budu veoma snažna, i ja se osećam odlično!

Ove nedelje, ja bih volela da na svoj kompjuter staviš podsetnik: “Isteži svoja leđa.”

Seti se da na svakih sat vremena sedenja istegneš svoja leđa i malo ih razmrdaš. Takođe, možeš nabaviti sebi kontur jastuke za svoju kancelarijsku stolicu, i za sedište u kolima, koji će te podsetiti da uvek sediš ispravljeno.

Tvoja te leđa vole, i uvek hoće da te podržavaju. Voli svoja leđa i dopusti im da vežbaju svaki dan.

Afirmišimo: Ja znam da me život uvek podržava.

Luiz Hej Afirmacije Blog

Leave a Comment