Luiz L. Hej - Vratite natrag svoju moć srca

I dopustite da izobilje poteče.

Univerzum uvek kaže Da.

Vaše srce je centar vaše moći. Naučila sam da možemo kreirati lako I bez muke kada dopustimo da nam misli dolaze sa divnog mesta ljubavi našeg srca.

Vratite natrag svoju moć.

Evo jedne misli srca za vas. Neka vas danas vodi na načine koji su najbolji za vas:

Ja sam Da osoba.

Ja znam da sam jedno sa svim životom. Ja sam okružena I prožeta sa Beskrajnom Mudrošću. I zato se u potpunosti oslanjam na Univerzum da me podržava na sve pozitivne načine. Sve što bi mi ikad moglo zatrebati već je ovde, I čeka me. Ova planeta u sebi ima toliko mnogo hrane nego što bih ikad mogla pojesti. Ima više novca nego što bih ikad mogla potrošiti. Ima više ljudi nego što bih ikad mogla upoznati. Ima više ljubavi nego što bih ikad mogla iskusiti. Ima više radosti nego što bih ikad mogla zamisliti. Ovaj svet poseduje sve što mi treba I što želim. I sve je to moje da ga uzmem I koristim.

Jedan Beskrajni Um, Jedna Beskrajna Inteligencija, meni uvek govori Da. Bez obzira u šta odaberem da verujem, da mislim ili kažem, Univerzum mi uvek gvovori Da. Ne traćim svoje vreme na negativne teme I negativna razmišljanja. Biram da sebe I svoj život sagledavam na najpozitivnije načine. I zato, ja govorim Da prilici I prosperitetu. Govorim Da svoj dobrobiti. Najveći deo našeg isceljenja I našeg puta ka celosti jeste da prihvatimo sve brojne delove naše ličnosti. Trenutke kada smo bili uspešni, I trenutke kada nismo. Trenutke kada smo bili prestravljeni, I trenutke kada smo bili voljeni. Trenutke kada smo naivni I blesavi, I trenutke kada smo bili veoma pametni I mudri. Trenutke kada su naše lice gađali jajima, I trenutke kada smo bili pobednici. Sve to su delovi nas.

 

photo by: cathydelanssay
photo by: cathydelanssay

 

Većina naših problema potiče iz toga što odbijamo neki deo sebe – ne volimo sebe u potpunosti I bezuslovno. Hajde da se na svoj život ne osvrćemo sa sramom. Na prošlost gledajte kao na bogatstvo I punoću Života. Bez te punoće I bogatstva, ne bismo bili ovde danas. Kada prihvatimo sve delove sebe, mi postajemo celi I isceljeni.

Ja sam Da osoba, I živim u Da svetu, I Univerzum mi uvek odgovara sa Da; I ja se radujem što je to tako. Ja sam zahvalna što sam jedno sa Univerzalnom Mudrošću I podržana Univerzalnom Moći. Hvala ti Bože, za sve što je moje da u tome uživam ovde I sada.

1 Comment

  1. DenVik

    Da, da, da i da 🙂

Leave a Comment