Luiz L. Hej - Otvarajte nova vrata

Predivna iskustva čekaju na vas.

Misao srca samo za vas.

Mi sada imamo priliku da otkrijemo svoje sposobnosti da reagujemo na Život – ne kao žrtve, već na način koji nam daje moć. Primetićemo, da dok počinjemo da se konektujemo sa onim što ja nazivam naše Unutrašnje Ja, mi možemo doprineti poboljšanju kvaliteta našeg života. Predivan je osećaj znati da ne moramo da zavisimo od nikog, već da u sebi imamo zapanjujući kapacitet da pravimo nove pozitivne promene u svojim životima. To je predivni, oslobađajući osećaj.

Evo jedne misli srca za vas. Neka vas danas vodi I pomaže vam.

Ja otvaram nova vrata životu.

Vi stojite u hodniku života, a iza vas je mnogo zatvorenih vrata. Stvari koje više ne govorite, ne mislite, I ne činite. Iskustva koja više ne živite. Ispred vas je beskrajni hodnik pun vrata – svaka se otvaraju na novo iskustvo. Dok se pomerate napred, vidite sebe kako otvarate različita vrata predivnih iskustava koja biste želeli da imate. Verujte da vas vaš unutrašnji vodič vodi na načine koji su najbolji za vas, I da se vaš duhovni rast konstantno širi. Bez obzira koja se vrata otvore, a koja zatvore, vi ste uvek bezbedni. Vi ste večni. Vi ćete zauvek nastaviti dalje, iz iskustva u iskustvo.

Vidite sebe kako otvarate vrata za radost, mir, isceljenje, prosperitet, I ljubav. Vrata za razumevanje, saosećanje, I oroštaj. Vrata slobode. Vrata samovrednovanja I samopoštovanja. Vrata samoljubavi. Sve je to tu, za vas. Koja ćete vrata prva otvoriti. Setite se, vi ste uvek bezbedni; to je samo promena.

 

photo by: hideyoshi
photo by: hideyoshi

 

Prolazili smo kroz vrata od momenta kada smo se rodili. To su bila velika vrata I velika promena. Došli smo na ovu planetu da iskusimo Život u ovom specifičnom trenutku. Mi smo izabrali svoje roditelje, I od tada smo prošli kroz mnoga vrata. Došli smo opremljeni sa svim što nam je potrebno u nama samima, kako bi ovaj život mogli živeti punim plućima I bogato. Mi posedujemo svu mudrost. Mi imamo svo znanje. Mi imamo svu sposobnosti I sve talente. Mi imamo svu ljubav I sve emocije koje su nam potrebne. Život je ovde da nas podržava I da se stara za nas, a mi to moramo znati I verovati da je tako. Vrata se konstantno zatvaraju I konstantno otvaraju, a ako ostanemo fokusirani u sebi, onda smo uvek bezbedni bez obzira na to kroz koji prag prođemo.

Čak I kada prođemo kroz poslednji prag na ovoj planeti, to nije kraj. To je početak još jedne nove avanture. U redu je iskusiti promenu. Danas je novi dan. Imaćemo mnoga divna nova iskustva. Mi smo voljeni. Mi smo bezbedni. I tako I jeste.

3 Comments

  1. Luize je prosto neodoljiva u svojoj radosti, koju daruje kroz svoje reči!
    Divan, predivan tekst!

  2. DenVik

    Hvala, Vina ,za prevod.
    Nekako uvek postavite tekst koji mi baš treba u ovom trenutku. Lj

Leave a Comment