Luiz L. Hej - Vi zaslužujete najbolje!

Okrenite se ka svojoj višoj svrsi.

Inspirativna priča o opstanku.

Svi mi prolazimo kroz periode u životu kada se pitamo kako ćemo ikad postići svoju svrhu života, ili se pitamo da li uopšte imamo svrhu. Imamo osećaj da nešto nedostaje u našem životu I ne znamo kako da popunimo tu prazninu. Neki od nas se u tom momentu okreću ka drogama, nezdravim odnosima, ili ka nekim drugim samodestruktivnim obrascima ponašanja, a sve u pokušaju da svom životu damo značenje. Možda imamo uverenje da mi nemamo prava da tražimo još, ili osećamo da ispred nas ne postoji ništa dalje. Međutim, svako od nas zaslužuje ono najbolje što život ima da ponudi.

Menjanje svog uma jeste prvi korak ka manifstovanju našeg najboljeg života. Zapamtite da sreća nije nešto što možete tamo negde pronaći; ona može doći jedino iz vas, kroz samoljubav I prihvatanja sebe. Naučite da volite sebe I verujte Božanskoj inteligenciji unutar vas. Univerzum će vam dostaviti sve šta vam je potrebno, samo ako mu to dopustite.

Nadam se da će vas priča koja sledi, o ženi koja pronalazi svoj smisao, inspirisati da I vi uvidite tu višu svrhu u sopstvenom životu I da će vas motivisati da sagledate svoj puni potencijal.

Više nego survivor, više nego ruža

Autor: Dženin, predsednica prodaje, Kalifornija

Moj otac je ponovo bio pijan, I uperio je pištolj na moju glavu…možete predpostaviti kako je ostatak noći protekao. Iako sam imala samo 15 godina, iza sebe sam imala već godine, I godine iskustva svakojakih zlostavljanja. Sledećeg jutra sam napustila dom, I više se nikada nisam vratila. Sada, tu najužasniju noć od svih do tad smatram za blagoslovom, jer mi je dala snage da odem.

 

photo by: jcbarquet
photo by: jcbarquet

 

Ispostavilo se da sam bila odličan survivor – naredna dva meseca stanovala sam kod roditelja prijatelja iz škole. A zatim sam našla posao u pozorištu, I cimerku sa kojom sam delila stan. Uštedela sam nešto novca I sebi kupila polovnu pisaću mašinu Goodwill marke, odlučna da nađem posao u nekom ofisu I poboljšam svoju situaciju. Vežbala sam na pisaćoj mašini, I lagala sam koliko imam godina. Uspela sam da pronađem posao u ofisu, I na posao sam išla autobusom.

Naučila sam sve što sam mogla. Nakon što sam položila svoj ispit kvalifikacije srednje škole, krenula sam na noćni koledž. Iako mi je trebalo skoro 10 godina, konačno sam diplomirala računovodstvo.

Bila sam odlični survivor, ali jako loša po pitanju izbora partnera – u svojoj 40-oj godini, ostala sam sama sa četvoro dece. Želela sam da činim nešto više nego da budem survivor, I ubrzo sam privukla knjigu koja je promenila sve: Možete Isceliti Sopstveni Život, od Luiz L.Hej.

Počela sam da afirmišem da je za mene moguće da imam super posao koji će za mene stvarati novac, umesto da ga samo brojim kao do sad, I da ću ga imati gomilu za sve potrebe moje dece. U roku od tri meseca, ponuđen mi je posao da prodajem pumpe, od vrata do vrata, I uspela sam da dokažem da sam odlična u prodaji. Moja naredna afirmacija bila je da prodajem proizvode koje volim I u koje verujem. Ne samo da je ta prilika došla (prilika da prodajem Hay House izdanja), već I uspeh u tome poslednjih 18 godina! I dok imam divan posao I prelep dom, ono što je važnije od toga jeste saznanje da sam ja voljena duša, postavljena na ovu planetu da procvetam kao ruža, I da budem mnogo više nego survivor.

Moja nada je da svoju priču podelim sa svima da shvate važnost toga da nikada ne odustaju od svojih nadanja. Ne samo da mogu prevazići svoje izazove, već mogu procvetati I shvatiti koliko su mnogo voljeni.

 

Leave a Comment