Vejn Dajer - Uhvatite korak s’Duhom

Strah od božanskog bića najčešće predstavlja prepreku za dopuštanje duhovnih energija u naš život. Strah od duhovne moći, čini se kao da je univerzalan. Možda zato što je toliko energije fokusirano na materijalnu moć u obliku novca, vođstva, statusa i prestiža. U trci za materijalnom moći naići ćete bukvalno na sve probleme koji izlaze na površinu u vašem životu.

Ako ste voljni da pridobijete duhovnu vodilju, onda budite voljni da prihvatite i implementirate tu pomoć, čak i onda kada se ona ne uklapa u potpunosti u vašu predhodno zamišljenu sliku onoga kakav bi vaš život trebao biti. U suprotnom, vi tražite duhovnu energiju da vam pomogne da ostanete isti. Zato nemojte olako precrtati naizgled nerazumne duhovne odgovore koji se ne uklapaju u određenu strukturu koju ste zamislili za vaš život. Budite otvoreni.

U trci za materijalnom moći naićićete bukvalno na sve probleme koji izlaze na površinu u vašem životu.
U trci za materijalnom moći naićićete bukvalno na sve probleme koji izlaze na površinu u vašem životu.

U cilju zajednice sa božanstvom, vi prvo morate biti poravnati sa tom frekvencijom. Ne možete biti na FM-u, a u isto vreme i na AM-u. Zasigurno, višlje frekvencije FM-a odzvanjaju tamo negde, daleko od vas. A ako niste podešeni na njih, zaključićete da su vam nedostupne. Potrebno je da se približite višljim frekvencijama Boga, i udaljite od nižih frekvencija materijalizma, kako bi pristupili i koristili duhovnu energiju koja nam je svima potrebna da bismo realizovali svoj potencijal.

Leave a Comment