Luiz L. Hej - Šarene vibracije

Ako napolju pada sneg, nije ti u najboljem interesu da ideš bosa. Dan će ti biti mnogo prijatniji ako nosiš odgovarajuću odeću za hladno vreme. Tako je I u životu. Postoje trenutci kada su određena ponašanja I aktivnosti prijatnije I prikladnije nego druge.

Da li ti se desi da nekim danima jednostavno imaš osećaj da je baš sad trenutak da odeš do banke ili u kupovinu- ili da praviš veliko spremanje u kući? Postoji način na koji možeš da prodreš u Energije koje te okružuju I svoj život, u bilo kom momentu.

Veoma sam zadovoljna što moja izdavačka kuća ponovo objavljuje moju knjigu ‘ Boje I brojevi’ ove nedelje. Sada možeš videti kako da privučeš više harmonije u svoj život, tako što ćeš birati boje koje se slažu sa tvojom Energijom vibracije.

Greg Brejden i Luiz Hej
Greg Brejden i Luiz Hej

Svako od nas ima lični broj vibracije, kao I boju vibracije. Tako što ćemo se svesno okružiti ličnim bojama koje su najbolje za nas, postaćemo više u harmoniji sa energijom I vibracijom Univerzuma.

Videćete da svaki vaš Lični Dan, ima boju koja vibrira u harmoniji sa brojem tog dana.I svaki dan ima svoj dragulj koji je u skladu sa bojom I brojem. Dragulji, kao I boje, imaju svoju vibraciju I kada ih nosimo oni imaju moć da uvećaju željeno raspoloženje. Takođe postoji I ključna fraza, koja pokreće atmosferu tom Ličnom danu.

Na primer, danas je 3. Avgust. Avgust je veoma moćan mesec za mene, jer je moj Lični broj meseca 11. Ovaj broj se smatra Master brojem. A kada se taj broj pojavi, to znači da smo još više u harmoniji sa našim Višljim vibracijama.

Danas je moj Lični broj dana 5. Moja boja je tirkizna, a dragulj Tirkiz ili Akvamarin.

Moja današnja poruka glasi: Promena I iznenađenje. ‘ Izgledaj najbolje što možeš. Doteraj se. Izađi I potraži novo. Očekuj dobro iznenađenje. Promeni svoju rutinu. Najbolji dan za šišanje. Promoviši I reklamiraj svoje proizvode. ‘ Oh da, rekla sam vam za moju novu knjigu ‘Boje I brojevi’!

Ako ove ideje primenjuješ po prvi put, možda će ti trebati malo više vremena da sklopiš garderobu sa svim bojama svih sezona. U međuvremenu, koristi sve što imaš pri ruci. To ne mora biti kompletan outfit u istoj boji. Ešarpa umesto kaiša ili maramica, čak I donji veš koji je u odgovarajućoj boji će funkcionisati sasvim dobro! Ponekad, samim nošenjem hemijske u boji , ili samo poneki cvet stavljen u vazu, da nas podseti na boju naše vibracije.

Sada idem da se obučem, jer tamo negde postoji novo mesto za mene da ga otkrijem danas.

Neka I tvoj dan bude ispunjen iznenađenjima.

Leave a Comment