Vejn Dajer - Sanjajte i postaćete

Istinska mašta nije nerealistično sanjarenje; ona je vatra sa nebesa. – Ernest Holms

Jedan od velikih disbalansa u životu jeste različitost između vašeg dnevnog postojanja, sa svim rutinama I navikama, I sna koji imate u sebi, nekog vašeg ekstraordinarnog, duboko prijatnog načina života. U vama je sahranjen bezgranični kapacitet kreiranja koji jedva čeka da sadi svoja semena kako bi ispunio vaše snove I vašu sudbinu. Nedostatak balansa između snova I dnevne rutine se može pokazati u simptomima depresije, bolesti, ili anskioznosti – ali je mnogo češće nešto što je kao neželjeni kompanjon koji je pored vas, I koji vam konstantno šapuće da nešto ignorišete. Vi osećate da postoji viši plan; vaš način života I vaš razlog za življenje nisu u harmoniji. Sve dok ne obratite pažnju, ovaj suptilni posetioc će nastaviti da vas smara da povratite harmoniju I konekciju.

Kada svoj život živite idući kroz emocije, možda vam se čini kao zgodna stvar, ali teret vašeg nezadovoljstva stvara ogromni disbalans u jedinom životu koji sada imate. On se pojavljuje kada duboko spavate a vaši snovi su puni podsetnika svega onoga šta biste voleli da budete, ali kad se probudite vi nastavljate da sledite svoju rutinu bezbednosti.

Dopustite sebi da razmiljate o toj vatri sa nebesa. Koji su vaši snovi kako možete promeniti smer navika vašeg razmišljanja kako biste se uskladili sa svojim snovima? Obavežite se da ćete misliti o onome šta želite umesto o tome koliko je taj san nemoguć ili težak za ostvariti. Napravite svojim intimnim snovima mesto gde će boraviti tako da ih možete videti u svojoj mašti, I gde oni mogu upiti energiju koju zaslužuju.

Misli su mentalna energija; one su alat kojim privlačite ono šta želite. Naučite da prestanete ada troškarite te alate na misli koje ne želite. Vaše telo će možda još neko vreme nastaviti da boravi tamo gde je naučeno da bude, ali u međuvremenu vaše misli se poravnavaju sa vašim snovima. Poravnajte svoju unutrašnju kreativnu energiju – vaše misli – tako da se one savršeno poravnaju sa vašim snovima. Sanjajte I postaćete.

photo by: alshain4
photo by: alshain4

Leave a Comment