Luiz L. Hej - Pitanja i odgovori sa Luiz

Draga Luise,

Kako da svakoga jutra ne ustanem i ne kažem: ja sam ružna? Moj život je sr..e? Potreban mi je pozitivan pristup življenju! Kako mogu ustati ujutro i reći sebi: Moj život je prelep? Da li postoji afirmacija koju preporučuješ? – Dori

Draga Dori

Ono što je za mene funkcionisalo je da sam svako jutro ustajala i jednostavno činila jedan novi korak ispred drugog. Od kada sam zakoračila na duhovnu stazu moj život se promenuo na bolje. Kako sam počinjala da radim sa drugim ljudima i uvidela da menjanje njihovog zdravlja (ili ljubavnog života ili novca ili samopoštovanja ili čega god) –  i promena njihovih misli u vezi bilo kog problema koji su imali jeste povezana, i zaista čini razliku u njihovim životima, znala sam da ova filozofija funkcioniše, definitivno funkcioniše u mom životu. Nikada nisam završila školu, niti sam imala bilo kakvo radno iskustvo, a danas sam osnivač najuspešnije izdavačke kompanije iz oblasti samopomoći na celom svetu! Napisala si odličnu afirmaciju u svome pitanju: Ja se budim i vidim svoj život kao predivan! Prošlost se završila i više ne postoji. Danas je novi dan.

Prestani da govoriš da život ne funkcioniše. Prestani da govoriš ja nisam lepa. Primeti koliko puta u toku dana govoriš o tome kako loše stoje stvari. Prestani da kritikuješ i počni da poštuješ sebe. Ti jesi prelepa!

Luiz.

photo by: anupjkat
photo by: anupjkat

2 Comments

  1. maja

    divne afirmacije!

Leave a Comment