Luiz L. Hej - Oseti Radost

Ona je na dah od tebe.

Ispoštujte blaga unutar sebe.

 

Duboko u centru našeg bića nalazi se beskrajni izvor ljubavi, beskrajni izvor radosti, beskrajni izvor mira I beskrajni izvor mudrosti. Ovo je istinito za svakog od nas. Međutim, koliko često kontaktiramo sa ovim unutrašnjim blagom? Jednom dnevno? Ponekad? Ili smo potpuno nesvesni a imamo ova blaga u sebi?

Samo na momenat, zatvorite oči I povežite se sa ovim delom sebe. Potreban vam je samo jedan dah kako biste stigli do vašeg centra. Idite do tog beskrajnog izvora ljubavi u vama. Osetite ljubav. Dopustite joj da raste I da se širi. Idite do tog beskrajnog izvora radosti u sebi. Osetite radost. Dopustite joj da raste I da se širi. A onda otidite do to beskrajnog izvora mira u vama. Osetite taj mir. Dopustite mu da raste I da se širi. Otidite do tog beskrajnog izvora mudrosti u vama, tog dela u vama koji je u potpunosti povezan sa svom mudrošću unoverzuma – prošloj, sadašnjoj, I budućoj. Verujte toj mudrosti. Dopustite joj da raste I da se širi. Dok udišete sledeći dah I vraćate se natrag na svoj prostor, zadržite to znanje, zadržite taj osećaj. Mnogo puta danas, I mnogo, mnogo puta sutra, kao I svakog dana vašeg života, potsetite se na ta blaga koja su uvek u vama – na samo dah od vas.

Ova blaga su deo vaše spiritualne konekcije I vitalna su za vašu dobrobit. Telo, um I duh – na sva tri nivoa moramo imati balans. Zdravo telo, srećan um, I dobra, snažna duhovna konekcija su potrebne stvari za našu harmoniju I naš balans.

Jedna od najvećih koristi snažne duhovne konekcije jeste ta da možemo živeti predivan, ispunjavajuć, I kreativan život. I time ćemo automatski otpustiti brdo tereta koje nosi većina ljudi.

oseti radost
oseti radost

Više nećemo morati da budemo u strahu niti da nosimo krivicu I sram sa sobom. Dok osećamo svoje jedinstvo sa svime što je život, mi ćemo otpustiti bes I mržnju, predrasude I potrebu da sudimo drugima. Dok postajemo jedno sa isceljujućom moći Univerzuma, više nam neće biti potrebna bolest. I verujem da ćemo moći da preokrenemo proces starenja. Tereti su ono što nas stari; oni naš duh vuku na dole.

Afirmišimo:

Ja verujem svojoj unutrašnjoj mudrosti. Ja pratim svoj unutrašnji glas, uvek znajući da sam na pravom mestu, u pravo vreme, radeći pravu stvar.

Leave a Comment