Frank Dž.Kinslov - Mogu li imati vašu pažnju?

Jednostavno vodič za instant isceljenje.

Uhvati korak sa moći čiste svesnosti.

 

Stavite vrh srednjeg prsta na sredinu vašeg čela. Obratite pažnju šta osećate. Kakav imate osećaj pod prstom nežno naslonjenim na vaše čelo? Da li je vaš prst topao ili hladan? Da li je vaša koža suva ili masna? Imate li puls u prstu? Da li osećate puls na čelu? Tiho, ali pažljivo, obratite pažnju šta se odvija između vašeg prsta I čela. Radite ovo 30 sekundi.

Kako se osećate sada? Da li je vaše telo malo opuštenije?Da li je vaš um malo smireniji? Sigurno je više fokusiran, manje rastrzan. Zar nije tako?

Pre nego što ste počeli da čitate predhodni paragraf vaše misli su bile u pokretu. Možda ste očekivali šta ćete to naučiti iz ovog članka, ili ste možda razmišljali šta ste jeli za doručak ili šta ćete sad pojesti.

Možda ste razmišljali o ranijem razgovoru sa prijateljem, ili ste razmišljali šta morate još da pripremite za vaše putovanje sledeće nedelje. Međutim, u toku ove jednostvane vežbe, vaš um je bio potpuno prisutan. Vaša svesnost je bila jednostavna I direktna. I kao rezultat toga, vaše telo se opustilo I vaš um je postao smireniji. Zašto je to tako? Kako jedna malena promena u svesnosti može učiniti tako automatsku I pozitivnu promenu u umu I telu?

Pa, drago mi je da se pitate. Ostanite uz mene I naučićete kako da uspete da uz pomoć moći svesnosti promenite promenite vaš život u svakom smislu. Upravo tako. Svaki aspekt vašeg zdravlja, finansija, ljubavi, posla I duhovnih nastojanja će oživeti u potpunosti; jedino što treba da uradite jeste da naučite kako da budete svesni. I uzgred rečeno, ovo je veoma lako naučiti.

Tako što ćete naučiti da budete svesni na pravi način, vi ćete biti u stanju da iscelite fizičke boli poput uganutog članka, glavobolje, lošeg varenja I bolnih udova; emotivne brige, uključujući I ljubomoru, tugu, anksioznost, strah; I preuzećete kontrolu nad svojim finansijama, odnosima, seksualnom životu. Čak funkcioniše I kad asu vaši kućni ljubimci u pitanju!

Mogu li imati vašu pažnju?
Mogu li imati vašu pažnju?

Proces koji vas učim je jednostavan, naučno baziran, lako savladiv, I efektan odmah. Ne zahteva od vas da sedite u meditaciji, da savijate telo u neprijatne poze, niti da forsirate bilo kakvu vrstu disanja. Ne morate da se pridružite nekoj grupi niti da platite članstvo. Ne zahteva od vas čak ni da verujete u funkcionalnost toga – ono je iznad verovanja. To je Kvantni Trening, I on otvara srca I umove širom sveta za harmoničnu moć potpune svesnosti.

Da li imam vašu pažnju? Odlično, pažnja je sve što vam je potrebno kako bi KT funkcionisao. Tako je jednostavno. Možete naučiti kako da se udaljite od vrtloga misli, uma koji juri u sve moguće pravce, ka mirnom moru potpune svesnosti, da biste iz prve ruke iskusili oslobođenje od sopstvenog nemira I emocionalnog ludila. Kao što kaže Bagavat Gita: Samo mala količine potpune svesnosti oslobađa dušu od velikog straha.

1 Comment

  1. sabina

    hvala na ovom tekstu,ovo mi je trebalo

Leave a Comment