Luiz L. Hej - Moć vaših reči

Pročitala sam mnoštvo vaših komentara ove nedelje, koje ste postovali na mojoj novoj fb stranici. Koliko mi je samo bilo drago videti takvu bujicu ljubavi i pozitivnih misli.

Zamislite koliko samo misli, i reči plovi Univerzumom svaki dan? Mi izgovaramo svoje molitve i afirmacije ujutro. Razgovaramo za vreme ručka. Razmenjujemo utiske sa svojim prijateljima preko telefona. Šaljemo i-mejlove kako bi stekli više znanja i održali svoje karijere. Delimo znanje na raznim radionicama i predavanjima. Šaljemo sms-ove svojim voljenima. Dolazimo kući posle posla i pričamo sa svojom porodicom. A sada razmenjujemo još više reči pišući ih na fejsbuk stranicama i tviteru.

U našim rečima postoji ogromna moć. Ja mislim, da kada pomislimo misao, napišemo rečenicu, ili je izgovorimo, ona nekako odlazi od nas u zakon uma, i vraća nam se kao iskustvo.

Hajde jednostavno da budemo svesni koliko su samo naše reči bitne. Hajde da se prema njima ophodimo kao prema temelju koji stvaramo u kontinuitetu, u svom životu. Počni da slušaš šta govoriš. Ako uhvatiš sebe kako pričaš negativne, ograničavajuće reči, promeni ih.

Obratimo pažnju na izbor reči, kada pričamo sa sobom i sa drugima. Od te tačke, možemo početi stvarati promene, koje će pomoći da izlečimo sami sebe, kao i ostatak planete:

Ja jesam

Ja prihvatam

Ja zaslužujem

Ja biram

Ja ću

Ja mogu

Da, ti to možeš!

Luiz Hej Moć naših reči

Leave a Comment