Abraham-Hiks - Kako se osećaš?

Dopustite da emocije budu vaša zvezda vodilja.

Tvoje emocije ti javljaju koliku količinu Energije Izvora privlačiš, srazmerno jačinom želje koju trenutno imaš. Takođe ti javljaju da li se većina tvojih misli poklapa sa tvojom željom, ili sa nedostatkom tvoje želje. Na primer, osećanja strasti i entuzijazma pokazuju da postoji snažna želja koja je trenutno fokusirana, osećanja snažnog besa i osvete takođe ukazuju na jaku želju, dok osećanja letargije i dosade ukazuju na veoma malo fokusirane želje u datom trenutku.

Kada nešto zaista jako, jako, jako želiš, i dok misliš na tu želju osećaš zadovoljstvo te misli, tada je tvoja vibracija misli u poravnanju sa tvojom željom – i struja tvog Izvora teče kroz tebe, ka tvojoj želji, bez imalo restrikcije niti otpora. Mi to zovemo: dopuštanje. Međutim, kada nešto zaista jako, jako, jako želiš, a pri tom osećaš bes ili razočaranje, to znači da si fokusirana na suprotno od tvoje želje, i radeći to, ti prisvajaš još jednu nepodudarnu vibraciju u tvoj celokupni mix vibracija, i stepen negativnih emocija koje sada postaju tvoje iskustvo, određuju stepen tvog otpora da prihvatiš ono što želiš.

Kada su emocije snažne, bez obzira da li su pozitivne ili negativne, tvoja je želja jaka. Kada su tvoje emocije slabe, tvoja želja nije tako jaka. Kada ti emocije koje osećaš prijaju-bilo da su jake ili slabijeg intenziteta- ti dopuštaš manifestaciju svoje želje. Kada ti emocije koje osećaš baš i ne prijaju-bilo da su jake ili slabije-ti si u stanju nedopuštanja svoje želje i njenog ispunjenja.

Tvoje emocije su apsolutni indikator sadržaja tvoje vibracije. S’toga su savršeni odraz tvoje trenutne tačke privlačenja. One ti pomažu da u svakom trenutku budeš svesna da li trenutno dopuštaš ispunjenje svojih želja.

Ti možeš verovati da ne možeš da kontrolišeš svoje emocije, ili možeš verovati da treba da ih kontrolišeš, ali mi bismo voleli da pristupiš svojim emocijama na jedan malo drugačiji način: Mi te potpuno ohrabrujemo da obratiš pažnju na to kako se osećaš, i pri tom dopustiš emocijama da budu tvoji dragoceni indikatori, jer to i jesu.

 

MI te potpuno ohrabrujemo da obratiš pažnju na to kako se osećaš, i pri tom dopustiš emocijama da budu tvoji dragoceni indikatori, jer to i jesu.
Mi te potpuno ohrabrujemo da obratiš pažnju na to kako se osećaš, i pri tom dopustiš emocijama da budu tvoji dragoceni indikatori, jer to i jesu.

Kada merač goriva na tvom autu pokaže da je rezervoar prazan, ti nikada ne kritikuješ merač. Ti prihvatiš tu informaciju koju ti je ponudio merač, a potom učiniš nešto kako bi tvoj rezervoar ponovo bio pun. Slično tome, negativno osećanje je indikator koji te obaveštava da tvoj trenutni izbor misli čini da nudiš vibraciju koja je u potpunoj disharmoniji sa tvojim Izvorom Energije, i da trenutno ometaš svoju potpunu konekciju sa tokom Izvora.(Moglo bi se reći da tvoj rezervoar postaje veoma prazan.)

Tvoje emocije ne stvaraju, ali one ukazuju na ono što trenutno privlačiš. Ako ti tvoje emocije pomažu da vidiš da te tvoj trenutni izbor misli ne vodi u pravcu u kom želiš da se krećeš, učini nešto u vezi toga: osveži svoju konekciju tako što ćeš izabrati misli koje ti prijaju.

Mnogo toga je pisano o moći pozitivnih misli, i mi smo zasigurno advokati svega toga. Ne postoji bolji vodič koji je ikada bio ponuđen našim fizičkim prijateljima, nego rečenica: ‘Prati svoj blagoslov’, jer u stanju svesnosti sopstvenog blagoslova, ti moraš biti u ravni sa Energijom svog Izvora. A u takvom konstantnom poravnanju, tvoja dobrobit ti je sigurna. Međutim, kada se nađeš u situaciji da si pretrpana okolnostima koje te teraju da vibriraš vibraciju koja je daleko od blagoslova, onda je nemoguće za tebe da posegneš za blagoslovom, jer ti Zakon Privlačnosti ne dopušta da napraviš takav senzacionalni vibracioni skok, kao što ne možeš podesiti radio stanicu na 202MHZ, a da pri tom slušaš 101MHZ.
Ti imaš mogućnost da upravljaš sopstvenim mislima, imaš opciju da posmatraš stvari onakvim kakve jesu, ili da ih zamišljaš onakvim kakve bi želela da jesu – i ma koju opciju izabereš, posmatrala ili zamišljala, jednako su moćne. Imaš mogućnost da se sećaš nečega onako kako je i bilo, ili da ga zamišljaš onako kako tebi odgovara. Imaš opciju da pamtiš nešto što ti je prijatno i drago, ili da se sećaš nečega što ti nimalo nije prijalo. Imaš opciju da očekuješ nešto što želiš, ili nešto što ne želiš da ti s desi. U svakom slučaju tvoje misli kreiraju vibraciju unutar tebe, koja je jednaka tački tvoje privlačnosti, a potom se okolnosti i događaji postroje tako, da se potpuno poklapaju sa vibracijom koju si ponudila.

 

Leave a Comment