Leci - Život je radost i ispunjen je ljubavlju

Život je najveće čudo koje postoji, ali mi se tome uopšte ne čudimo. Navikli smo da uvek, samo ako poželimo, možemo da dišemo, hodamo, trčimo, mislimo, imamo nove ideje u glavi, pevamo kad nam se peva, crtamo, sviramo, istražujemo, čitamo, vozimo bicikl i mogla bih ja do kraja života nabrajati šta sve mi ljudi možemo učiniti i ispoljiti kao sam kreativni izraz Života.

Zašto podrazumevamo čudo života?

Podrazumevati je znak nedostatka ljubavi i zahvalnosti, i automatski se gubi povezanost sa našim unutrašnjim bićem, izvorom, životom i svim što nas okružuje. Tako se lako uplašimo, zbunimo, izgubimo naše putokaze, krenemo koracima unazad, što i ne mora biti loše, ali obično boli.

Život je izvor dobrobiti i uvek stvara nove prilike za nas. Život je nesaglediva reka svekolike snage, izobilja, postojanja i ljubavi.

Život bi bio lakši i ispunjeniji uz našu iskrenu zahvalnost što smo živi i zdravi ili što su naši bližnji ili prijatelji, rođaci, živi i zdravi; i žive, uče, kreću se, ostvaruju se i potvrđuju svoju snagu i sposobnosti, kroz blagoslove daha života.

Naravno, nekad su nam baš potrebni ti koraci unazad da bi bolje shvatili i videli, šta želimo, ko smo, gde dalje i sa kim; ali naravno, ne moraju biti naša česta opredeljenja.

Kroz te trenutke unazad se rasvetli deo koji nismo dobro videli, pa nam nadođe još veća snaga, želja i volja za životom, radost i neki entuzijazam pun ideja i žara.

 

photo by: valkiria_stock
photo by: valkiria_stock

 

Ta vatra, to je sam život. To je ceo naš unutrašnji svet, naša kreativnost koju imamo u neograničenim količinama, jer svaki čovek je stvaralac za sebe, vizionar, umetnik iz svoga sveta. Tako da stvaranje traje non-stop i svaki čovek doprinosi rastu ovoga sveta.

Energija koja smo mi i sa kojom raspolažemo je sam život koji vibrira po svojoj prirodi. I sve što živimo, mislimo i stvaramo je vibracija koju odašiljemo koja se na nekim nivoima susreće sa sličnom vibracijom i spaja kao zajedničko polje snage i ostvarenja.

Život je radost jer smo svi toliko povezani stvaranjem koje nas ispunjava i veseli. Stvaranje proizilazi iz ljubavi kojom smo Blagosloveni.To je večni krug Dobrobiti, Izvora, Života.

Naslov je moja omiljena afirmacija, koju sam naučila od Luiz Hej.

Hvala joj.

2 Comments

Leave a Comment