Leci - Ostvarenje snova

Divno je imati snove, jer tada čovek ima onaj živi osećaj snage i mogućnosti u sebi. Tada smo preplavljeni entuzijazmom, a to je kao da je u našem srcu prisutna sama vatra, žar života.

Nezgodno je kada čovek odustane od svojih snova, jer poveruje da nema dovoljno snage, da nije dovoljno dobar i sto drugih razloga i opravdanja.

Odustajanje od snova je kao odustajanje od života.

Ne mora tako biti. Ne moramo odustajati od svojih snova. Nikada nije kasno da ostvarimo svoje žarke snove, uvek je pravo vreme za to. Naše godine nisu ograničenje, već ono što imamo u glavi. Naša verovanja i naši stavovi!

Za ostvarenje snova, potrebno je samo jako želeti i život će ti doneti situaciju u kojoj će ispred tebe staviti sve ono što treba da uradiš. Treba proći kroz taj proces i to ne mora uopšte biti teško, zavisi od tebe, da li se prepuštaš životu ili ga kočiš svojim otporima, kritikom, lenošću ili nekim drugim negativnim opravdavanjima, kako ne bi živeo.

 

ostvarenje snova
ostvarenje snova

 

Vibracija toka života uvek reaguje na vibraciju tvoje želje, tvojih žarkih snova, zato poslušaj život, šta šalje pred tebe i to uradi, pa zatim će doći i drugi korak, i to uradi, i tako do ispunjenja snova. Nemoj preskakati ono što ti život šalje, ako želiš da ti bude lako i ako želiš da ti se ispuni želja.

U celom tom procesu, uživaj maksimalno i gledaj da se zabavljaš i raduješ, što je moguće više, jer tada će život moći da ti da, onoliko koliko ni ne slutiš da postoji. Ne moraš uvek znati rešenje za sve, imaj poverenja u život, jer život će ti reći kako, samo ako si otvoren i prijemčiv za radost, opušten i u ubeđenju da zaslužuješ to što želiš.

Srećno!

2 Comments

 1. Soraja

  Nista u ovome zivotu nije slucajno!”Kakve su ti misli takav ti je zivot” Pazite sta sanjate,sta razmisljate a ne na kraju krajeva sta osjecate u vezi vasih snova– moze vam se ispuniti!! Zavisi od vas koje su vam zelje! Kao dete sanjala sam da zivim u inostranstvu,da budem plavusa i jednoga dana vratim se u svoj rodni kraj i vozim kabrijo ,ni sama neznam zasto je u to vreme boja mog auta iz snova bila zelena,niti znam koja je marka bila u mojim snovima!!Bili su snovi 70-ih godina, jeste da je proslo dugo vremena ali su se moji snovi ostvarili zato sto sam bila uporna i zelela to svom snagom mog srca i nisam prestala da sanjam,niti sam ikome dozvolila da mi ukrade snove…zivim i radim u Minhenu,plavcusa sam,vratila sam se u svoje rodno mesto sa kolima mojih snova SLK-2oo,tako da pazite sta sanjate moze da vam se ostvari,a sta vam jos mogu reci je da sve lepe stvari u zivotu nisu pravi razlog za srecu!!

  • Leci

   Draga Soraja ti si primer kako se mogu ostvariti snovi, samo ako neodustaneš i to si u pravu.jako mi se sviđa ona zadnja poruka da lepe stvari nisu uvek pravi razlog za sreću ali kako bi to znali i shvatili moramo i te želje imati kao iskustvo. Oseća se iz tvojih reči da si srčana i jaka, zato me i ne čudi što si tvoje snove ostvarila. Puno sreće i radosti i na dalje u životu.Puno te, puno pozdravljam.

   leci

Leave a Comment