Leci - Oslobađajmo se Straha…

Oslobodimo se onoga što nam ne treba, lakše ćemo disati.

Zamislite život bez straha.

 

Varate se ako mislite da na ovom svetu jača negativno i strah, baš je suprotno. Danas na svetu jača i širi se velikom brzinom i velikim talasom pozitivni duh i vibracija napretka i razvoja svake osobe, kao i naše planete.

Sa čim će te se vi poistovetiti? Sa pozitivnim ili sa onim suprotnim od toga…ja mislim sa pozitivnim, sa snagom koju nosimo u sebi, sa smehom i radošću, sa harmonijom i mirom,sa napretkom svakog bića na ovoj planeti. sa pozitivnim ishodima u svemu u vašem životu. Ono sa čim se poistovetite ućiće u vaš život!, zato neka uđe radost, promena i veselje!

Dragoceno je naučiti, da uvek očekujemo dobro i pozitivno i tada život nema druge nego da nam isporuči to što tražimo.

Čega se bojite?

Da li se bojite nečega što nosite iz prošosti, ili se bojte nečega sada i ovde ili nečega što će tek doći?

Napravite spisak stvari kojih se bojite i onda ih se rešavajte jednu po jednu. Sve čega se bojite pretvorite u afirmacije i pišite ih ili ih čitajte. Možete uz to formulisati i ovakve afirmacije. Oslobađam se potrebe da strahujem i brinem, oslobađam se od potrebe za besom, za besparicom, za negativnim razmišljanjem, za odlaganjem, za kritikovanjem, za kontrolom drugih… Biram pozitivne misli biram ravnotežu harmoniju i spokoj i sve to znam da izrazim kroz svoje iskustvo. Biram da volim sebe, da se složim sa sobom a na sve što radim, gledam očima ljubavi.

Strahovi koče, oni nas drže zgrčene i zatvaraju vrata našim mogućnostima. Oslobodimo se ropstva i zalivanja negativnih uverenja i stanja. Nikada nije bilo lakše razvijati se spiritualno, jer su mnoge energije čiste svetlosti i ljubavi prisutne na našoj zemlji, i pomažu našem napretku, zato budimo se i oslobađajmo se naših ograničenja!

Dosta je bilo straha hoćemo mir u sebi! Hoćemo da radimo šta želimo i da imamo osećaj da smo slobodno biće. Hoćemo da poletimo i ostvarimo svoje želje. Hoćemo da radimo na sebi i da svesno razvijamo svoje spiritualno biće. Hoćemo da se ne bojimo svega što će doći u naš život. Želimo sebe otvorene, radoznale, jake i svesne sebe, svoje snage i svoje mudrosti, jer mi smo Božansko biće koje se budi i munjevito sagledava sebe i svet oko sebe na jedan novi način.

foto by loiissipoff
foto by loiissipoff

 

 

 

16 Comments

 1. sunce8

  Hvala Leci!
  Neka ti se sva dobrota, i svetlost, i radost, i mudrost, i ljubav koju širiš stostruko vrate!!!
  Hvala ti!!!

 2. Jasminka

  Leci, hvala ti.:-)

 3. Siniša

  U mnogome zahvaljujući i Tvojim tekstovima (naravno i svim drugim raspoloživim sredstvima i postupcima, poput molitvi, MEDITACIJA, knjiga koje otvaraju put ka našem spiritualnom biću i sl.), za par meseci prešao sam PUT KOJIM SE NEKAD REĐE IŠLO, a koji se nekada prelazio godinama, možda i decenijama!

  Puno pomažeš svojim sjajnim tekstovima koji odišu vibracijama čiste svetlosti!

  Sijaj i dalje kao SUNCE i grej naše duše ….

  • Dragi Siniša, bravo, radujem se tvojim spiritualnim promenama. To je najveća radost, koja može da nam se desi!
   Tu si u pravu, danas ima priliva mnogih Božanskih čistih svetlosnih energija ljubavi, poslate od svetog Duha da nam svima budu na raspolaganju. Na nama je samo da poželimo i uzmemo sve što nam se daje, da konačno progledamo i uverimo se da smo Iz Carstva Nebeskog!
   Hvala ti.

 4. Lorena

  Bravo i hvala!! Dosta je bilo straha!!!!!

 5. maja

  Sve tvoje reci , prosto lece…nestaje strah…kojeg ni nisam toliko bila svesna…Svakog dana iscekujem tvoj tekst jer mi prijaju,saznajem, prepoznajem i zaista se menjam…

  • Maja radujem se i uživam u tvojim rečima, i nalazim inspiraciju za nove teme o kojima ću pisatiOvo je vreme, kako sam pročitala u jednom tekstu, sezona promena, rlo duhovito rečeno.
   Svi mi igramo u jednom kolu, puno te pozdravlja Leci.

 6. linda

  Diiiiiivnooooooo! Bezbroj poljubaca ti saljem!!!

  • Kada je srce otvoreno, lako prepozna ono što traži. Linda hvala na predivnoj poruci od bezbroj poljubavaca. Šaljem ti poruku moga srca, srešćemo se i prepoznati u Božanskom zagrljaju. Ljubi te Leci.

 7. LELA

  Recite mi odakle da počnem, ja sam dotakla dno dna i sa shrahovima i depresijom. Pozdrav

  • Draga lela, dobro došla!
   Za početak reci sebi, šta je bilo bilo je od sada okrećem novi list.
   Uzmi svesku i piši pozitivne afirmacije, svaki dan dok ih nenaučiš napamet a onda ih možeš samo govoriti. Pisanje ovih afirmacija će uneti novu pozitivnu energiju i ojačati tvoju snagu iznutra. Tako sam i ja počela i upravo sa ovim afirmacijama. Dakle sve što momentalno prolaziš u životu, čega se bojiš i šta te ograničava, pretvori u pozitivne afirmacije.

   Npr. Ja sam savršeno zdrava, bezbedna i sigurna.
   Sve što treba da znam, saznajem.
   Sve što mi je potrebno, dobijam u pravo vreme, na pravom mestu i pravim redosledom.
   Napredujem u svemu što radim.
   Spremna sam da se menjam i razvijam.
   Život je radost i ispunjen je sa ljubavlju.
   Volim sebe i prihvatam, ovakvu kakva sam sada i ovde.
   U mom svetu sve je u savršenom redu.

   Ono što bih ti još preporučila, prijateljski, čitaj sve tekstove na sajtu, jer su puni pozitivne energije, koja je tebi sada najpotrebnija da dođeš do svoje unutrašnje snage. Osim toga bih ti predložila da svaki dan meditiraš makar 15 minuta. prosto opušteno se umiriš, zažmuriš i uživaš u tome. To će ti isto doprineti da lakše prihvatiš promene koje su pred tobom i pomoće ti da proširiš načine na koje gledaš sebe i svet oko sebe. Doćićeš do veće ljubavi u sebi. Sve je u redu ne brini, sve možeš da promeniš u svome životu. Drago mi je da si se javila, puno te pozdravljam.
   Ako ti nešto još zatreba, možeš mi se javiti na mejl
   ratnicisvetlosti@gmail.com

 8. ollia

  Sjajna,kao i uvek!Prava inspiracija!Hvala!!! (:

Leave a Comment