Leci - Beskonačni Ples Života

Život je iskra Duha, koja nam je darovana da istražujemo!

To što dišemo je radost našeg postojanja.To je nevidljivi dugin most do našeg višeg bića i dalje, do toka reke života, koja nas vodi sve više i više u svesnost svetlosti, u istinska znanja mudrosti, i opijajuće  muzike mira našeg srca. Sve je povezano, strunama Božanske ljubavi.

Možemo osetiti to poverenje i veru ako se umirimo za čas, i svojim dlanovima potražimo u nama mesto koje sjaji i zna šta želite pitati, a zna i odgovore. Stavite svoje dlanove na centar svojih grudi i zapitajte se: Dali ja verujem Božanskoj Ljubavi?

Osetićete odgovor, jasan kroz svoje osećanje, ono će vam preneti poruku vašeg sopstva.

Da, verujem!

Osetićete  da ste zaštićeni i sigurni, ljubavlju koja je uvek sa vama, i sada je postajete svesni, svaki dan sve više i više, kako se budi vaše unutrašnje Biće.

Sve je u redu, jer Božanska ljubav će nas voditi kroz sve promene koje slede. Ovaj život je samo jedan u nizu beskonačnih plesova života, koji nas vodi u dalja istraživanja i putovanja kroz univerzum. Opusti se, i prepusti se toj ljubavi u koju imaš poverenja i vere. Od te ljubavi si sazdan, ti jesi njen neodvojivi deo večno. Ti si voljeno biće univerzuma, koji sa ljubavlju bdi nad tobom, i pomaže ti svakog trena, da postaneš ono što jesi, Carsko Biće Božanske ljubavi. Kada voliš sebe, ti voliš Božansko u sebi, u harmoniji si i poravnanju sa njim,  zato tada osećaš divna i prijatna osećanja,  i spoznaju da je sve moguće za tebe.

Zapamti, Bića Božanskog svetla su uvek sa nama i nemaš se čega plašiti i ograničavati.

Opusti se i budi to što jesi, autentično iz sebe sama, ne upotpunjavajući se sa onim što je drugačija autentičnost drugog bića, jer time nadilaziš da si uslovljen i postaješ slobodan, jer slobodan si da budeš. Naša jedinstvenost unapređuje život u celini, jer svi smo povezani kroz naša iskustva Božanskim nitima beskrajne riznice mudrosti i sveznanja. Raduj se jer čekaju nas beskrajni plesovi života.

foto by roblfc
foto by roblfc

7 Comments

 1. Sinisa

  Pustam svoje srce da tumaci razum ….

 2. Rada

  Draga Leci po treci put citam ovaj predivan i tako mocan tekst.Hvala ti za ovu inspiraciju,za divan osecaj.Sve sto napises dopire do mene,dirne me bas tamo gde treba.Hvala ti…srdacan pozdrav!

  • Draga Rado, radujem se tvojoj reakciji i tvojoj podršci meni. Ponekad pomislim, e ne znam šta bih pisala, ali hvala Bogu uvek se neko osećanje i razmišljanje odvija u meni, pa ga ja samo stavim na papir.
   Velika mi je radost pisati, i velika mi je radost družiti se sa svima vama. Ja vas doživljavam, kao svoje prijatelje. Hvala ti puno, puno!

 3. maja

  nije mi samo jasno ,jos uvek, zasto su razum i srce toliko razliciti? najcesce se sukobljavaju i zaista treba napredak i razvoj nas samih ,da bi se razum urazumio i umirio, utihnuo… Leci, kako ti objasnjavas taj veciti “duel”? Kako ubrzati taj proces usaglasavanja? Znam, pomaze meditacija, otpustanje,opustanje i mir ali onda neki dan razum opet “kolo vodi”…

  • Draga Majo, sigurno si mislila um i srce, razumem te. Stvar je u tome da čovek živi u svesti međusobne odeljenosti od Božanskog Izvorom i Univerzua. Odeljen je od svakog bića koje živi sa njim na planeti, od prirode, biljaka, životinja i planete Zemlje. Otuda je i odeljenost između srca i uma. Promene koje se dešavaju i koje još slede u ovom vremenu u nama prevashodno su promene gde će mnogo Božanskog svetla, energijei informacije poteći u naše biće i probuditi nas , aktivirati naše svetlosno biće i naše sce će se otvoriti, primiti Svetlosti Božanske, koja je istinsko znanje o nama samima i svemu , što će dovesti do velikih razmera, tako da će se naša svest proširiti i stopiti sa srcem, tako da ćemo se konačno spojiti konstantno sa Izvorom i sa svim ljudima, prirodom, biljnim, životinskimcarstvom i celim univerzumom. Bićemo svesni i povezanisa svime. To je najlepša stvar, koja nam se mogla dogoditi sa moga stanovišta a verujem i sa tvoga.
   U ovim promenama pomažu na svetlosna Božanska bića i mnogo toga. Spomenula si meditaciju. Meditacija je jako dobar način za brzo spiritualno napredovanje i Svesna namera.
   Nemoj se nervirati što u promenama oscilira naša akcija i reakcija, sve je to normalno.
   Svesna namera nam je data da možemo svesno napredovati koliko brzo mi želimo. Sve je na nama i bez straha, verujući u Božansku ljubav. Puno te, puno pozdravljam.

 4. maja

  puno ti hvala! verujem u BOZANSKU LJUBAV!

Leave a Comment