Leci - Odnos Fizičkog i Nefizičkog Dela Vas

Postoje razne vrste odnosa u koje stupamo od dana kada se rodimo, međutim, najzanimljiviji a ujedno i najvažniji odnos, je odnos sa samim sobom ili možemo to i drugačije reći: odnos između fizičkog i nefizičkog dela vas, odnos sa vašim unutrašnjim bićem, sa Izvorom.

Zašto je ovaj odnos najvažniji i najbitniji?

Iz ovog odnosa se razvijaju svi drugi odnosi, i ako tu zakažemo, svi ostali odnosi trpe!

Da bismo bili srećni i ispunjeni, moramo biti u skladu sa sobom, a da bi bili u skladu sa samim sobom, moramo biti povezani sa Izvorom, ako to izostane, osećamo se nesrećno, prazno i neispunjeno.

U svakom trenutku Izvor (Bog, Unutrašnje Biće) je povezan sa nama, i da bismo i mi osetili tu neraskidivu povezanost i usaglašenost sa Izvorom, potrebno je samo da posegnemo za prijatnim pozitivnim mislima i emocijama.

Uvek kada posegnemo za dobrim pozitivnim mislima, uvek se osećamo dobro, jer smo tada usklađeni i u harmoniji sa životom, Izvorom.

Zašto je to tako?

Upravo zato, jer je Izvor uvek ljubav i davanje, i takve su misli u harmoniji sa Izvorom.

Odnos Fizičkog i Nefizičkog Dela Vas

Dok praktikujemo pozitivne misli, mi dopuštamo povezanost sa Izvorom, dopuštamo da Izvor za nas donese, sve ono što mi želimo. Ostvarenje naših želja i širenje naše svesti.

Nismo povezani i usklađeni kada se osećamo loše, kada izražavamo negativne misli i emocije, jer tada presecamo naše dopuštanje da nam Izvor daje. To je ceo proces, vrlo jednostavno i divno!

Od velikog je značaja, povezanost fizičkog dela vas sa nefizičkim, jer tada dobrobit ima pristup u naš život i zato je najvažnija stvar na svetu biti srećan, vedar i fokusiran na prijatne misli, na sve ono što je za vas divno i prijatno, na sve osobine ljudi iz vašeg okruženja koje su dobre, lepe, prijatne i pozitivne. Tako fokusiran život ima pristup najboljim i najlepšim prilikama Dobrobiti.

Leave a Comment