Leci - Nismo Rođeni da Živimo Kako bi Trebalo, Već Kako Želimo!

Osnovni obrazac kojim bi trebalo da se vodimo smo mi sami. Možemo druge posmatrati, čisto da bi se još bolje nacentrirali na naš unutrašnji kompas, ko smo sada ovog trena i kakvi želimo biti i kako se povezati sa onim što zaista jesmo i ništa više.

Nismo rođeni da ugađamo drugima i da živimo kako to drugi hoće, već po sopsvenom osećaju zadovoljstva, prijatnosti i želje.

Kada živimo svoj život kakav želimo, mi smo iskreni prema sebi i zato smo srećni i ispunjeni, a kada svoj život usmeravamo prema drugima, nas zapravo nema, imamo osećaj da smo neiskreni prema sebi, i odatle taj osećaj nespokojstva, nemira.

Ne postoji nikakvo centralno pravilo koje treba pratiti, mada ga neki ljudi prate iz navike i nesvesnosti a ono ih čini nesrećnima, jer to nisu oni. Jedino pravilo koje treba poštovati je naš unutrašnji osećaj koji nam uvek govori, šta je to što bi nas najviše učinilo srećnima i to jedino treba slediti. To smo mi, i to je put naše sreće i ispunjenog života.

U ovom burnom vremenu buđenja možemo čitati razne tekstove, koji nas mogu inspirisati da radimo na sebi i da spiritualno napredujemo, ali i ovde moramo slušati sebe iznutra, i jačati tu snagu u nama koja prepoznaje šta je najbolje za nas, jer ima svakakvih informacija.

Naravno da ima tekstova koji su negativni i to odmah prepoznajemo po svojim osećanjima koja se javljaju. Sve je to isto, kao i u životu svakidašnjem, uvek smo mi ti koji prepoznaju, osećaju, i po tome prihvataju ili odbacuju što nije energija pozitivnog, ili svetla.

Živimo kako želimo, više nego do sada, jer nam to može pomoći da se otvaramo za viša znanja i za više svetlosti, od čega ćemo još više napredovati.

Buđenje je upliv svetlosti u naše biće! Možemo to svesno unapređivati načinom na koji živimo. Neka sreća i radost bude naš kompas života, tako će svetlo moći lakše da nas ispuni.

Živimo život kako želimo!

Ako mi živimo život kakav želimo, to znači da smo srećni!
Ako mi živimo život kakav želimo, to znači da smo srećni!

 

15 Comments

 1. Siniša

  Sjajan tekts Leci!

  Da svi nastavimo svoj put hodajući hrabro i spokojno napred. I to bi bilo to …

 2. Lorena

  Draga Leci, vi ste toliko inspirativni da kada citam vase tekstove, obuzima me nesto meni nepoznato. A dobro. Sama sam u pocetku promjene, dovela sam se cak i do operacije i sada se budim. Tezak je put, pokusavam jednostavnije, medjutim, ego je jos aktivan, MORAM osvijestiti da zivim SADA. Velika pusa iz Crikvenice.

  • Draga Lorena, radujem se da si se javila i da ti prijaju moje reči. Sve do čega si se dovela nije bitno, sve to možeš da raspršiš lako i brzo, jer si takvo biće, jer imaš sve što ti je potrebno za sve promene. Divno je da osećaš to buđenje u sebi, uživaj u tome i ništa ne brini. Duša u tebi te vodi Božanskim i sigurnim koracima. Bilo bi dragoceno da meditiraš svaki dan, to će ti pomoći da se bolje nacentriraš na sebe unutra. Budi pozitivna i sve negativno što misliš i osećaš odmah pretvaraj u pozitivno, nedaj da se nakupi, budi tvrdoglava i uporna u tome. Pisanje pozitivnih afirmacija jako pomaže da se reprogramiramo u pozitivnu osobu. Nedaj da jača negativno na tebe, već pozitivno i videćeš kako pred tvojim očima iz dana u dan postaješ drugačija i divna, kakva u istinu i jesi. Puno te pozdravljam i želim svaku sreću Leci.

 3. maja

  Kao i uvek pravo u centar, u pravo vreme! Najlepsi tekstovi ,skoro kao L.Hej,…(POHVALNO)!

 4. blue moon

  Uvek me inspirisete.Odlican tekst.Pomaze puno u pronalazenju sebe…odlicno , odlicno sve pohvale i veliko hvala , zeljno iscekujem novi tekst.Srdacan pozdrav 🙂

  • Blue Moon, možemo slobodno da pređemo na ti, da ne bude neke barijere, jel važi.
   Sve je vibracija, i sve što je slično se poveže. Neke energije su nam slične i svako pitanje traži svoj odgovor.
   Biće još tekstova, jer uvek se nešto mota po glavi i raduje u srcu!
   Hvala ti na javljanju, to je kao eho na moj glas, i to uvek izaziva radost. Hvala ti na tome.

 5. Rada

  Draga leli puno ti hvala na ovom divnom tekstu i na svem sto objavis.Citam tvoje postove i na forumu,nemam reci koliko mi prija sve sto pises,osecam kako mi se srce sve vise otvara,preplavi me divan osecaj.Hvala ti,volim te puno!

  • Draga Rado, znaš kako je meni i kako se osećam kada pročitam ovakve komentare, kao što su tvoji?
   Osećam se predivno, osećam da ste svi vi moja produžena porodica, što u istini i jeste. Radujem se svakoj vašoj reči, i svim vašim razmišljanjima i komentarima, koje delite samnom, i vašim pitanjima, uspesima i vašem radu na sebi. Srdačno te pozdravlja Leci.

 6. Lorena

  Ljudi, ako ste sami, imate sansu. Imate sansu da u svojoj samoci i sopstvenosti napredujete rapidno. A onda kad krenete, otvoriti ce vam se sve. Zaboravite proslost. Nje nema. Sad, to je jedino i pravo vrijeme za vas. Zagrljaj svima.

 7. Lorena

  I jos nesto, 1.11. kada sam se prvi puta obratila komentirajuci ovaj tekst, bila sam jos debelo zagusena obrascima, nakacenjima, svime sto vucem, sada znam da od rane mladosti, pa sam vec postajala TO NESTO i ja sama. Nije slucajno da sam naisla na Leci i Ratnike Svetlosti. Sad sam na konju, cak ne na magarcu, u samo 18 dana intenzivnog primjenjivanja ovih tekstova ovdje. Istresla sam na ispovijedi svu svoju muku i grijeh i prazna krenula od pocetka, a bila sam pri dnu… Vjerujte u sebe, snage ima, ljubavi ima, imamo svih nas sa Leci na celu. Bez straha, vjerujete, pretvara se u izazov. I to onaj zanimljivi. Najzagrljaj svima

  • Lorena, ti si me jako prijatno iznenadila!
   Od tvoje prve reči, koju si razmenila samnom pa do sada, kao da je to sasvim druga Lorena.
   Zaista se radujem iskreno tvome rasterećenju, preokretu i tvome brzom napretku, bravo! Bravo, bravo!
   Eto , kako je sve moguće, kada smo spremni i zreli za to.
   Ti si poslušala sebe, i preduzela neke korake koje si osetila, i vidi sada, posve druga energija, puna svetla, radosti i pozitivnog očekivanja, predivno!
   Grli te Leci.

 8. Lorena

  Najzagrljaj!!!!!

Leave a Comment