Leci - Muzika Prirode

Nijedna muzika na svetu ne može zamenuti i nadmašiti zvuke prirode. To je muzika Duše, koja te uvek nanovo umiri, razgali i dovede do tvog srca.

Ćutiš i slušaš, zrikavce i ptice i sve se obnavlja i zaceljuje u tebi, kao da ispijaš Božanski nektar, savršenog zdravlja i svega divnog što postoji.

Sediš u travi i gledaš mrave, kako neprekidno nekuda dolaze i odlaze, i sve to te raduje i pokreće u saznanju, kako sve na ovom svetu vrvi od života. Dođe ti od toga neka prirodna snaga i volja.

Samo gledam krošnje  drveća i uživam u njihovoj raskoši,  lepoti i zelenilu. Sve se u meni otvara i pokreće za još više života. Neka nevidljiva harmonija polako ispunjava moje biće i ja sam kao nova, ponovo rođena!

 

Gledaj, slušaj i uživaj
Gledaj, slušaj i uživaj

 

Priroda ima posebnu magijsku moć, da sve ono što ona jeste ispuni prisutne. Priroda svojom harmonijom daruje svakoga, ko je vidi i voli.

Dok sam živela u gradu nisam bila toliko svesna,  ili bolje reći,  po malo sam zaboravila, koliko je priroda neodoljiva, lekovita, predivna!

Sada kada živim na selu, ponovo otkrivam šta sve priroda može da nam da.

Svaki put kada mi krenu neki izazovi ja kažem sebi:  Pogledaj gde živiš. Vidi ovo brdo, šumu i drveće, zvukove ptica , zrikavaca i vetra…pa šta ima više od toga! Pogledaj i upijaj ovu lepotu.

I tada se nasmejem, jer se priključim na tu lepotu oko mene i shvatim, da živim u Raju i da imam mnogo razloga da se radujem i smejem.

Svima vam od srca preporučujem malo više boravka u prirodi.

Slušajte, gledajte i uživajte!

2 Comments

  1. najzad

    Potpisujem. 😀 😀 😀

    • Biti u prirodi je kao da se direktno uključimo u kanal Božanske ljubavi. To je stanica Božija. Tamo možemo komunicirati lako sa Bogom.
      Sve je lakše u prirodi, jer je priroda u direktno povezana sa Božijim Izvorom.

Leave a Comment