Leci - Kakvo Mišljenje Imate o sebi?

Šta kažete, kakvo mišljenje imate o sebi?

Da li ste nekada razmišljali o tome?

Da li ste postavili to pitanje sebi, ili ste samo u nekom trenutku konstatovali da reči nemate koliko ste nezadovoljni sobom, kao što sam to nekad i ja radila.

Nekada davno, kada sam pretežno o sebi razmišljala u negativnom kontekstu, kritikovala sam i grdila sebe, jer sam prihvatila vrednovanja okoline. U porodici, školi, na poslu, u druženju sa ljudima iz okruženja i svemu što je  činilo moj svet.

Verovala sam da skoro ništa nevaljam, i to je verovanje sve više i više dobijalo na snazi. Bila sam mala i ustrašena.

Sada kada pomislim na taj period meni je smešno i nestvarno, kao da se desilo pre 1000 godina, i to nekom drugom a ne meni!

Sve je to iza mene! Naravno da još ima i izroni štošta, ali ja sada odmah reagujem i pozitive snage su u meni toliko moćne i jake, da me uvek bodri moja vera u sebe i u život.

Mene je moje razmišljanje o meni nateralo da poželim promene, jer nisam više želela da budem jadna, manje vredna i žrtva svog života. Poželela sam da budem carica svog života, i pobednica svojih ograničenja.

Porazmislite kakvo mišljenje imate o sebi, i sve ono što vam se ne sviđa menjajte. Zaista nije toliko teško kada se donese iskrena odluka. Kada sam mogla ja, zašto ne biste mogli i vi.

Afirmacije su moćan alat za promene svake vrste, i ja vam ih preporučujem iskreno i od srca, jer i sama sam krenula od afirmacija.

Porazmislite i donesite odluku, a ja znam sigurno, da možete promenuti svoja ograničenja, da imate tu snagu u sebi, samo je potrebno iskoračiti.

 

2 Comments

  1. lelap

    Bravo Leci ti i jesi CARICA!!!! <3

Leave a Comment