Vina - Kako izlečiti slomljeno srce

Na ovom linku možete naći detaljnije o ljubavima, raskidima, slomljenom srcu, odnosima, vezama, partnerima. Dosta sam pričala o tome, čak i u drugim videima, ta tema se prepliće. U pitanju je plejlista svih ikada videa u kojima sam govorila o tome.

Ovaj čitatelj me je pitao da mu odgovorim konkretni primer šta da radi, kako da izleči očaj i osećanja koja sada oseća, jasno upućujući da ne želi odgovor koji sam ranije davala i istinu zašto nam se takve stvari dešavaju, zbog čega i sl. Ok. Nema problema. Tako sam i uradila. Kao što kažem, sve je u životu uvek jednostavno. Samo je pitanje naše volje i uloženog truda, volje za životom.

Video daje jednostavan odgovor na komplikovano stanje u kojem smo se svi barem jednom našli u životu. I ne mora biti strogo vezano za partnera. Mnogima od nas srce su slomili i neki članovi porodice, najbliži prijatelji… Ovo važi za sve.

Najgore je sedeti u krevetu, sažaljevati sebe, i analizirati u glavi plyback događaja, pitajući se zašto, eh da sam samo to ovako uradila, a možda je on to i to mislio….Na taj način održavamo trenutnu vibraciju i jačamo očaj. Stanje koje nikada nismo poželeli za sebe.

Leave a Comment