Precizna Svest

Ono što vam je potrebno da budete srećni, nije nikakav napor ili volja. Nije to ni iskrena želja. Potrebna vam je samo fokusirana i precizna svest o sopstvenoj programiranosti. Sopstvena programiranost su vaša ograničenja, zbog kojih ne osećate slobodu i sreću u srcu. To su naši ogrezli i stari programi u glavi, naši stavovi i verovanja u kojima zavisimo od nekoga ili nečega, ili lična ubeđenja koja smo usput u životu pokupili. Sve se to topi i nestaje pogledom fokusirane, precizne Svesti!

Leci

2 Comments

 1. Mare

  Ovo je zaista istina! Svi ti stari programi mogu biti još uvek prisutni u nama u vidu raznoraznih osećanja i misli. Nema veze, ako je tako. Ne treba da paničimo zbog toga, čak i ako je duže prisutno – jednostavno će proći. Sada smo ih registrovali i znamo da smo mnogo više od toga. Pa i ako nismo nešto osvestili, opet je sve ok! Uživamo sada ovakvi kakvi jesmo i sa onim što imamo i doćiće nam samo sve što treba da dodje. Dakle, ako postoje smetnje i mi znamo da postoje, pa to je super. Mi uvek idemo korak napred.

  • Mare, uživam čitajući tvoja razmišljanja!
   Vidi se i oseća da shvataš i prihvataš tako kako jeste, a to je najbolja osnova za srećno i lako putovanje u unutrašnje Biće.
   Viđenje je otkrivanje i promena!
   Zaista uživam u tvojim komentarima i zaista si divno probuđeno Biće.
   Pozdrav!

Leave a Comment