Koja je ‘prava’ afirmacija – kako se osloboditi cigareta

Internet konekcija mi je pukla pri kraj videa, ali to je u suštini bilo sve što sam htela da vam kažem 🙂

Pozdrav za Gorana i hvala na inspirativnom pitanju!

9 Comments

 1. član 257

  Kad sam ja prestajala da pušim ja sam izgovarala:
  -Ja sam zdrava.
  -Moje telo funkcioniše savršeno.
  -U svoj organizam unosim samo ono što mi donosi dobrobit.
  -Zahvalna sam što sam zdrava…itd.
  Sledećih dvadeset dana sam ponavljala ovu afirmaciju i pušila sam još više, a onda sam se probudila jedno jutro i jednostavno nisam više želela cigaretu.Vina je u pravu; samo vi možete pronaći afirmaciju koja vam najviše odgovara. Ali to mora biti pozitivna izjava u sadašnjem vremenu i prvom licu koja je potpuna suprotnost od onoga što vas muči. Dakle kada su cigarete u pitanju: Ja živim zdravo; Ja poštujem soje telo; Ja uživam u svom telu (zdravlju) i sl…Pozdrav od mene!

 2. Goran

  Hvala puno na odgovoru, ovo će mi zajsta pomoći i znam da ću se na kraju rešiti ove ružne navike.
  Veliki pozdrav od mene.

 3. član 257

  Gorane, čim se rešiš navike odmah podeli svoja iskustva sa drugima i tako širi dalje radosne vesti. Želim ti sve najbolje u životu. P.S. Svaki put kad poželiš cigaretu, a ti umesto toga poljubi devojku, ili ženu 🙂

 4. Sloba V

  Ja sam se afirmisao tako sto sam koristio ubedjenje.Nisam ni znao tada da postoje afirmacije kad sam prestao sa pusenjem.Jedan drug mi je rekao da je iskreno verovanje,tj. ubedjenje,pa makar i malo bolje od volje,koja se trosi.Kad se potrosi,opet krecemo sa pusenjem.Procitajte koliko je stetno za zdravlje i samo odlucite i shvatite da ste rodjeni bez cigarete i da vi niste vezani za cigaretu i da ne razmisljajte uopste o cigareti ako mozete,ali i ne bezite od nje…Samo propustite kroz sebe…I za 10 godina od prestanka ce vam se desiti da pozelite da zapalite,ali se te zelje sve redje javljaju godinama,ali ce se javljati i kad se javi drzace vas maximalno 15 minuta.Mozete krenuti sa drugim poslom i zelja ce brzo nestati…Pozdrav!

 5. Sloba V

  http://www.youtube.com/watch?v=1EAF82tTnxc&feature=youtu.be
  Neznam da li bi ovako mogla da bude afirmacija.Napisao sam i dodao muziku i stavio na you tube…Pozdrav!
  Sloba.

 6. Sloba V

  Ne bih zeleo da budem dosadan,ali zelim da vam pokazem jos jednu afirmaciju,koju sam napravio,a pomogla bi ljudima,koji zele da prestanu da puse…
  http://www.youtube.com/watch?v=1l8Conm_Q1U&feature=youtu.be
  Motivisan sam bio vasim pohvalama,pa sam odlucio jos jednu danas afirmaciju da uradim.Najlepsu recenicu sam stavio na kraju,a glasi ˝Spreman sam na dug život,jer čuvam svoje zdravlje˝…Podsvesno sam koristio afirmacije u momentima kad nisam ni znao da mogu da postoje i setio sam se sta me je motivisalo da prestanem da pusim i to sam,otprilike stavio u ovaj link….
  Sloba.

Leave a Comment