Da li je u redu ‘neobavezna’ varijanta dok čekamo savršenog partnera?

4 Comments

 1. Ne postoji dobar ni los izbor…

  Ako uhvatis sebe u mislju ” POGRESIH” itd…seti se onoga lepog sto ti to donelo ili znaj da greske ne postoje, dodala bih oco , dobro je dok gresimo ..sve dok gresimo mi ucimo..pa voli sebe uvek…

 2. Mima

  Zaista mislim da ste pozitivni , fenomenalni i vredni…ali vase misljenje u vezi ove teme se ne podudara ni sa jednim autorom
  a evo ni Ariele ne misli tako
  http://soulmatesecret.com/blog/2011/09/06/sex-with-your-ex-bad-idea/

  • Hatsepsuta

   Draga Mima, hvala ti na lepim rečima 🙂
   Ariel u ovom tekstu koji si okačila govori o sasvim drugoj stvari od onoga o čemu mi pričamo u ovom videu.

   Ona govori o tome da ne treba, pre svega iamti sex sa bivšim partnerima, ili nekim rendom osobama u smislu eto tako, radi ispunjavanja praznine, ili nemira, ili nestrpljenja, ili anksioznosti, ili zavisnosti od toga da ne budemo po svaku cenu sami, ili bez seksa. O tome ona govori.

   A mi govorimo o tome da ako ti je trenutno zabavno sa nekom osobom, ako ti druženje (seks) sa tom osobom pričinjava radost, osećaj koji te ispunjava i zadovoljava u jednom pozitivnom smislu, smislu da ta osoba i vaše vreme provedeno zajedno podigne tvoje raspoloženje, tvoju vibraciju, napuni tvoje baterije, i oslobađa tvoje otpore vezane za dopuštanje partnera – da je to savršeno u redu, čak i korisno!

   Zato što je poenta da se osećamo dobro u svakom trenu, koliko god to možemo, a ako ti to pospešuje vibraciju i neguje tvoju atmosferu i oslobađa te i podiže te – onda je to super stvar za tebe.
   To nije recept za svakoga, to je samo nešto što te čini raspoloženom, isto je moglo biti i šetanje pored reke, ili kreativnost u bilo kom obliku. Svako od nas je različit, i ne znaš šta drugoga ispunjava i šta mu pomaže.

 3. Monika

  Najbolji video ikad. Sve je jasno!

Leave a Comment