Abraham-Hiks - Želite li da se osećate dobro u vezi sebe?

Onda je došlo vreme da menjate svoje navike.

Vodič za ultimativnu samoljubav.

 

Džeri: Abrahame, možeš li nam objasniti kako da se osećamo dobro? Možeš li nam dati neki proces, ili tehniku kako da se osećamo dobro u vezi sebe? Drugim rečima, reci nam kako da namerno pronalazimo samoljubav.

Abraham: Ultimativna samoljubav je kada dopustite sebi da budete u Vibracionom alajmentu sa Izvorom, sa vašim širim Ja unutar vašeg Vorteksa – i nije neophodno da se fokusirate samo na sebe kako biste to postigli. Čak šta više, za većinu ljudi, pogotovo na početku, mnogo je lakše da se fokusiraju na milion drugih stvari, osim na sebe.

Vremenom ste razvili mnoge stavove I mnoga mišljenja, kao I navike misli – ili verovanja u vezi sebe – koja vas, kada ih aktivirate drže van vašeg Vorteksa. I zato je mnogo lakše da pristupite Vorteksu tako što ćete se fokusirati na druge stvari sa kojima vam je lakše da se osećate dobro.

 

Vorteks
Vorteks

 

Na primer, možete razmišljati o svom omiljenom ljubimcu, I u toj ljubavi koju osećate prema njemu, vi ulazite u Vorteks jer nemate nikakve misli otpora zavidnosti ili krivice prema vašem ljubimcu. Zaista bismo želeli da to shvatite kada razmišljate o svojoj mački, ili bilo čemu što nema nikakav otpor prema vašem Vorteksu, vi tada lako tečete u njega – vi ste tad ujedinjeni (ili bolje reći, vi ste sebi dopustili da uđete) sa celinom onoga što zaista Vi jeste. Mi bismo to nazvali ultimativna samoljubav, čak iako niste razmišljali o sebi, kako biste to postigli. Kada bismo mi stojali u vašim fizičkim cipelama, mi bismo kao naš glavni način stizanja u Vorteks birali teme u vezi kojih se lako oraspoložimo.

Vaša fizička orijentacija vas je navikla da budete objektivni, da vagate za i protiv u vezi bilo koje teme u vašem životu, ali otkrićete, dok igrate ovu igru, da vas pozitivni poeni neke stvari mogu postaviti u Vorteks; a dok se fokusirate za sve protiv stvari u vezi nečega, Vorteks će vas bukvalno ispljunuti napolje. Ne možete se fokusirati na neželjeno, i istovremeno biti u Vorteksu… Dok izjavljujete: Ništa nije važnije nego da se osećam dobro, bićete mnogo svesniji vaše razdaljine do Vorteksa.

 

Leave a Comment