Doren Virtu - Vaši Specijalni Anđeli

Gde vam je potrebno ‘podizanje’?

Od zdravlja, do ljubavi, preko finansija; anđeli vam mogu pomoći!

 

Da li vam je potrebna neka nebeski – specijalizovana pomoć? Vaši sopstveni anđeli čuvari su uvek sa vama, ali ne zaboravite da uvek možete pozvati i dodatne božanske pomagače, da vam pripomognu kada vam je to potrebno. Kada se to desi, možete verbalno ili mentalno zamoliti Boga da vam ih pošalje, možete direktno njih zamoliti da dođu, ili možete vizualizovati nekoliko njih da su sa vama. Ne brinite o tome da li vi smetate anđelima vašim molbama. Postoji bezbroj anđela, i oni su neograničena bića, kojima je drago da vam pomognu i dovedu mir u vaš život.

 

Baš kao i ljudi, i anđeli imaju svoje specijalne osobine. Možete pozvati one koji su najbolje kvalifikovani za ono što je vama potrebno u određenoj situaciji:

 

Anđeli Izobilja: Ovi vas anđeli vode kako da načinite finansijski mudre poteze i odluke; oni daju ohrabrenje za karijeru, podižu vas iz finansijske propasti i bankrotstva; pomažu vam da shvatite sopstvene primarne potrebe; ostavljaju novčiće za vas da ih nađete; i takođe pomažu u Božanskom tajmingu za vaše korake u karijeri.

 

Anđeli Izlečenja: Vođeni Arhanđelom Gabrijelom, ovi anđeli se okupljaju oko obolelih osoba sa svojom lekovitom energijom, umiruju vaše brige u vezi zdravlja, vode vas u vašim odlukama u vezi zdravstvene nege, pomažu lekarima i ljudima koji leče druge, i takođe oslobađaju negativnu energiju kao što je bes i pesimizam.

 

Anđeli Selidbe: Ovi anđeli vas vode da nađete svoj savršeni dom, pomažu vam da prodate ili iznajmite vaš predhodni dom, pomažu vam u finansiranju i kvalifikacijama za vašu novu kuću, olakšavaju vam proces seljenja stvari, održavaju nivo stresa u procesu selidbe na minimumu, i takođe štite vaše stvari tokom selidbe.

 

Anđeli Romanse: Ovi anđeli, dečijeg, nevinog lica, zbližavaju ljude, leče izmučene veze (dodajući zabavu i strast u njih), i pomažu vam kako i šta da promenite kod sebe, kako biste upoznali vašu srodnu dušu.

 

Anđeli Fitnesa: Oni vas inspirišu kako bi bili fit i fizički zdravi, pomažu vam u održavanju vašeg tela odgovarajućim oblicima vežbi za vas, reduciraju i eliminišu vaše žudnje za previše hrane, pomažu vam da izaberete zdrave namirnice i osveženja, i drže vas podalje od osećanja depresije, i smišljanja izgovora.

 

Ađeli Prirode: Takođe znani i kao devas, elemental, i vile, ovi specijalni anđeli, čuvari su biljaka, tela vode, kao i divljih životinja. Oni vam pomažu u baštovanstvu, ili da privučete leptire i ptice u vašu baštu; vode vas da načinite ekološki ispravne odluke; nagone vas da na vreme izbacujete smeće; i pomažu onima koji žele da usvoje vegetarijanski ili veganski način života.

vaši specijalni nađeli
vaši specijalni nađeli

Anđeli Parkinga i Vožnje: Ovi moćni anđeli vam pomažu da nađete svoju destinaciju, da stignete na vreme, i da nađete mesto za parking. (Mentalno zatražite slobodno mesto pre nego što stignete na svoju destinaciju, kako bi pružili anđelima vreme da sve preurede za vas i vaš veliki dolazak)

 

Anđeli Lepote: Vođeni anđelom lepote Jofilom, ovi nađeli vam pomažu da izaberete najbolju odevnu kombinaciju, frizuru, i asesoare za bilo koju situaciju; vode vas ka veštim frizerima; donose vam poklone; čine vas da sijate iznutra; i pokazuju vam koliko ste zaista vi privlačni!

 

Anđeli Porodice: Ovi divni anđeli vođeni anđelom Gabrijelom i Metatronom, pomažu vam u svim aspektima dece: donošenje na svet, usvajanje, začeće; pomažu vam u kućnim projektima i odlukama; održavaju porodično jedinstvo i mir; ohrabruju članove porodice da budu otvorenog uma, i saosećajni jedno prema drugom; i štite dom.

 

Anđeli Ratnici: Ovi anđeli, pod vođstvom anđela Mihajla, bore se u miru i sa ljubavlju, za dobrobit potlačenih, kao i za sva socijalna pitanja, pomažu dobrotvornim organizacijama, humanitarnim organizacijama, štite decu i čuvaju ih od nasilja u kući, čuvaju vaš dom i vrednosti u njemu, daju hrabrost i podršku onima koji žele da govore ili pišu o nepravdi, i dostavljaju besplatne advokate onima u potrebi.

 

Anđeli imaju energije polova, koje ih čine da se ponašaju krajnje muškobanjasto ili ženstveno. Kako god, svako od nas ima Božanske pratioce, i muškog pola i ženskog. Te s’toga, možete imati tri muška i jedno žensko, dok vaša sestra ima dva ženska.

 

Svi anđeli zaista imaju krila i Nebesku pojavu, baš kao na renesansnim slikama religiozne umetnosti. U mom iskustvu, oni ta svoja krila ne koriste za kretanje, nikada nisam videla anđela da leti svojim krilima. Videla sam ih kako grle neku osobu svojim krilima radi utehe, i to je jedina svrha njihovih krila.

 

Jednom prilikom su mi anđeli rekli, da oni nose krila samo iz razloga da udovolje našim zapadnjačkim očekivanjima. Rekli su:

 

Drevni slikari su pogrešno protumačili našu svetlu auru letenja sa krilima, te su nas tako i slikali na svojim slikama – uvek sa krilima, i zbog toga vam se na taj način i prikazujemo, kako biste znali da smo to mi, vaši anđeli.’

 

 

 

 

Leave a Comment