Abraham-Hiks - Popravi Svoje Vibracije Prema Novcu

Da li te tvoje misli lišavaju bogatstva?

Ne mogu se setiti vremena kada nisam brinula u vezi novca. Gde god se okrenem, još jedan neočekivani trošak, I čini mi se da stvari koje želim da kupim sebi I svojoj porodici samo rastu u ceni, dok moja plata ne planira da se poveća.

Dok vam se na prvi pogled čini, da jedino što treba da radite je da nalazite ravnotežu između novca koji dolazi, I novca koji izlazi iz vašeg budžeta, postoji još jedan veoma moćan faktor, koji većina ljudi ne razume: Vi jednostavno ne možete ponuditi dovoljno akcije, koja bi nadomestila kontradiktornu Energiju vašeg Bića. Dok se tako osećate u vezi novca, iako je to verovatno veoma opravdano vašim trenutnim iskustvom, stvari se ne mogu poboljšati, jer Zakon Privlačnosti odgovara na vašu vibraciju, a ne na akciju.

Kada razvijete uzvodne (misli otpora, misli koje idu suprotno od toka) obrasce misli o nedostatku novca, vi sprečavate otkriće prostranstava koje bi vam ga obezbedile. Ako se osećate frustrirano jer nemate dovoljno novca, a pri tom ne činite nikakav trud da pronađete misao koja vam prija u vezi teme novca, vaša vibracija će se pretvoriti u bes, I konačno u strah, dok vas vaši obrasci misli budu držali u tački uzvodnog otpora vaše finansijske dobrobiti. A što se gore osećate, gore će vam I biti – jer što se gore osećaš, to više otpora nudiš koji te sprečava da otkriješ rešenja koja tražiš.

U svakom momentu u kom ste fokusirani na novac koji nemate, vi vibraciono tražite više, što vaš Tok čini da teče mnogo brže. Međutim, pošto ste fokusirani na to da nemate dovoljno novca, vi ste fokusirani uzvodno, dok vas vaše Unutrašnje Biće zove nizvodno. Jaka negativna emocija u vezi vaše finansijske situacije je indikator dve veoma važne stvari:

1. Do sada ste sakupili veliku količinu finansijske pomoći, ka kojoj vas vaše Unutrašnje Biće poziva.

2. Okrenuti ste uzvodno, u suprotnom pravcu od novca koji želite.

Abraham te uči kako da uhvatiš korak sa svojom finansijskom dobrobiti.

 

Bez obzira koliko mnogo sati radili, I koliko novca dolazilo u vaše kućstvo, vi ne možete postići finansijski balans dokle god ne postignete harmoniju I unutrašnji balans u svom Biću. I u momentu kada otpustitre vesla I dozvolite sebi da se okrenete I krenete nizvodno, osetićete olakšanje u svom telu, a finansijsko olakšanje će potom uslediti.

Sada kada shvatate da ste vi ti koji kontrolišete koliko novca dolazi u vaše iskustvo, I koliko od tog novca dopuštate da teče kroz vaš život, možda prepoznate neke od ovih obrazaca razmišljanja iz sopstvenog iskustva, koji će vam još više potvrditi sve ovo:

Ključ da konstantno dobijate odlične rezultate koje želite je da magistrirate da se osećate dobro, čak I onda kada imate malo novca. Kada naučite da kontrolišete kako se osećate, otkrićete moćno uvećanje u Energetskim poravnanju, videćete kako Zakon Privlačnosti dostavlja tražena bogatstva na vaša vrata. Međutim, kada samo emocionalno automatski reagujete na situaciju koju posmatrate, bićete ograničeni na onoliku količinu novca koju vaša fizička akcija obezbeđuje.

Gde god da ste, počnite da tražite misli koje vam više prijaju u vezi novca:

Nije nam loše.

U suštini, mi dobro živimo.

Napravili smo dobre odluke.

Kada pogledam kako nam je bilo, vidim da smo mnogo napredovali.

Skontaću ja ovo.

Ja sam baš dobra u ovome.

Prijatno je očekivati proširenje.

Ponekad imam osećaj svetle I divne budućnosti.

Imamo toliko života I mogućnosti ispred nas.

Biće zabavno gledati sve to kako se odvija.

Mi vas ne navodimo na bolje misli I osećanja kako bi uticali na vašu finansijsku situaciju. Mi vas navodimo na bolje misli I osećanja radi poboljšanja vaše vibracije. Kada biste dopustili da vaš cilj bude poboljšanje u smislu onoga kako se osećate, veće količine novca moraju poteći ka vama, dok uspevate da postignete konstantno poboljšanje u načinu kako se osećate.

2 Comments

  1. Jako sam zahvalna i srecna sad kad priman 20hiljada eura. HVALA MOJOJ SVEMIRSKOJ BANCI.

  2. Ljubinka Polic

    Bravo! Ja vec duze vreme pratim i trudim se da postupam po ucenju Abrahama. Ide tesko, ali vredi biti uporan.

Leave a Comment