Abraham-Hiks - Možemo li Imati Sve?

Kreacija nasuprot takmičenja

Pitanje za Abrahama: Rekli ste da možemo imati sve, ali kako to funkcioniše kada postoje mnogi drugi ljudi, koji takođe žele sve? Zar se naše međusobne želje ne ‘sudaraju’?

Postoji jedna velika lažna predpostavka, koju morate uzeti u obzir da bi razumeli naš odgovor na pitanje koje vam je veoma bitno. Lažna pretpostavka glasi:

Postoji ograničeni kontejner sredstava od kojeg svi mi uzimamo našim zahtevima. S’toga, kada ja uzmem nešto za sebe, time umanjujem drugog. Svo izobilje, beskrajna bogatstva I rešenja već postoje, i samo čekaju da ih neko otkrije, I ako se neko domogne njih prvi, on automatski sve nas umanjuje za ta iskustva.

Ono što mnogi smatraju otkrićem izobilja, bogatstva ili rešenja, je ustvari kreacija izobilja, bogatstva ili rešenja. Kada te život natera da poželiš poboljšanje – tvoj vibracioni zahtev pokreće proces privlačenja I realizacije tog poboljšanja. Dok živite svoje živote na pročelju univerzuma, Vi, ni približno ne otkrivate nikakva poboljšanja. Vi ih kreirate.

Mnogi ljudi umanjuju sebi sve ono što žele, jer ne razumeju koncept zauvek – evoluirajućeg, zauvek – širećeg, zauvek – stvarajućeg bazena sredstava. Ako ne shvataš Kreativni Proces svoje planete, I veoma važnu ulogu koju igraš u njenom proširenju, pripašćeš gomili mnogih koji svakodnevno doživljavaju Svest o manjku, koje je rezultat ovog nerazumevanja.

Ovo nerazumevanje je suština osećanja takmičenja. Vi niste došli ovde da bi se takmičili za sredstva vaše planete.Došli ste kao kreatori. Ako tvoje vreme, mesto I realnost imaju potencijal da u tebi inspirišu želju, onda ti je naše apsolutno obećanje da tvoje vreme, mesto I realnost imaju sposobnost da ti tu želju I dostave u potpunosti. Došli ste ovde znajući to; I sve dok se toga ne setite ponovo u potpunosti, I počnete da to primenjujete, sebe ste bukvalno otrgli od najvećih sredstava – jasnoće, znanja I Energije svog Izvora.To je zaista jedina svest o manjku koja može postojati u vašem svetu; I zaista je predivno kada shvatite da je taj manjak, uvek I bez izuzetka samonametnut.

Nauči zašto ima izobilja za svakog
Nauči zašto ima izobilja za svakog

 

Tako da zaista niste u nikakvom takmičenjuu sa ostalima sa kojima delite vašu planetu. Nikada vas ne mogu oštetiti ako uzimaju za sebe, čak šta više, njihovo postojanje samo povećava vašu sposobnost da primate, jer zbog vaše interakcije sa njima, želja u vama se budi I inspiriše. Sve želje se mogu ispuniti, osim ako držite sebe dalje od poravnanja sa sopstvenim željama. Osećanje takmičenja I manjka, ili ograničene količine izobilja, znači da niste u poravnanju sa sopstvenom željom.

Leave a Comment