Luiz L. Hej - Misli Moći – osmi deo

Ja sam konektovana sa božanskom mudrošću. Uvek postoji odgovor na svako pitanje, i rešenje za svaki problem. Nikada nismo izgubljeni, sami I napušteni u životu. Jer mi imamo beskrajnu mudrost I vodiča u sebi, konstantno. Naučite da tome verujete. Svakoga dan ja ulazim unutar sebe kako bi se konektovala sa svom mudrošću univerzuma. Konstantno sam vođena na načine koji su za moje najveće dobro I najveću radost.

Danas gledam život novim očima. Kada me posete ljudi koji ne žive u mom gradu, uvek mi pomognu da vidim kako izgleda moj svakodnevni svet kroz njihove oči. Mi mislimo da smo sve sagledali, ali ipak propustimo toliko toga što je odmah pored nas. U svojim jutarnjim meditacijama ja molim da vidim još bolje I da tog dana razumem još više. Moj svet je beskrajno veći nego što ga poznajem. Voljna sam da vidim život na novi I drugačiji način. Da primetim stvari koje nisam ranije primećivala. Novi svet čeka na moje nove vizije.

Ja sam u koraku sa današnjicom. U svakome od nas, postoji inteligencija da razumemo I koristimo sva nova I uzbudljiva elektronska čudesa koja ispunjavaju naš život. I ako imamo poteškoće da programiramo plejer ili kompjuter, sve što treba da uradimo jeste da pitamo dete. Sva deca današnjice su elektronski pismena. Baš kao što je rečeno ranije, deca će nas voditi. Ja sam otvorena I prijemčiva za novo u svom životu. Ja sam voljna da razumem kako funkcionišu plejeri, kompjuteri I druge predivne elektronske naprave.

Ja održavam svoju savršenu težinu. Brza hrana I prebogata hrana mogu doprineti našem lošem zdravlju, I našem stanju gojaznosti. Kada posegnemo za pomoć I ostavimo crveno meso, belo brašno, šećer I masti iz našeg jelovnika, naše telo automatski odlazi na svoju savršenu težinu. Zatrovana tela su debela, zdrava tela su na savršenoj težini. Dok otpuštamo otrovne misli iz našeg uma, naša tela reaguju tako što stvaraju zdravlje, I lepotu. Moj um I moje telo su u savršenom balansu I harmoniji. Ja postižem, I održavam svoju savršenu kilažu lako I bez imalo muke.

 

photo by: sugarcream
photo by: sugarcream

 

Ja sam u tip top formi. Bilo je vreme kada smo sve jeli prirodnu hranu. Danas moramo da pažljivo biramo svoj način ishrane između brze hrane I procesovane hrane(koja I nije zapravo hrana) kako bismo pronašli jednostavnu zdravu hranu. Shvatila sam da što jednostavnije jedem, to sam zdravija. Dajte svome telu hranu koja raste I vi ćete rasti. Sa ljubavlju se staram o svom telu. Jedem zdravu hranu I pijem zdrave napitke. Moje telo reaguje na to tako što je u tip top formi svo vreme.

Moje životinje su srećne I zdrave. Ja odbijam da hranim svojih šest predivnih životinja sa bilo kakvom brzom hranom ili konzerviranom hranom. Njihova tela su podjednako bitna kao I moje, svi se odlično staramo za sebe. Sa ljubavlju komuniciram sa svojim životinjama. I oni mi daju do znanja kako ih mogu usrećiti I fizički I mentalno. Živimo naš život u radosti, zajedno. U harmoniji sam sa svim životom.

Volim zemlju I zemlja voli mene. Radim sve što mogu da je učinim još bogatijom I produktivnijom. Svaka biljka koju sa ljubavlju dodirnem, reaguje tako što raskošno raste. Kućne biljke su prelepe, cveće je raznobojno I prelepo, voće I povrće raste u izobilju I ukusno je, ja sam u harmoniji sa prirodom.

Ovo je dan velikog isceljenja. Um koji doprinosi stvaranju bolesti, je isti um koji može stvoriti zdravlje. Ćelije u našem telu konstantno reaguju na mentalnu atmosferu u nama. Baš kao I ljudi, ćelije svoj najbolji rad obavljaju u srećnom okruženju. I zato ispunite svoj život radošću, I bićete srećni I zdravi. Ja sa konektujem sa isceljujućim energijama univerzuma, kako bih iscelila sebe I sve oko sebe koji su spremni da budu isceljeni. Znam da je moj um moćni alat isceljenja.

1 Comment

  1. aleksandra

    osmi deo. 🙂

Leave a Comment