Mark Hason - Ljubavskop – Bik

Bik:

Sigurno ste do sada već čuli vest! Veliki, drski I obsceni Jupiter je u vašem znaku I svakojaka čuda su vam suđena sa neba. Ne kažem da se ovo neće desiti, ali stvarno, Biku, zar ne mrziš kad stvari padaju na tebe? Jupiter vam sigurno donosi prilike, ali one dolaze u svom ritmu I vremenu; baš onako kako vi volite. Vaš vladar Venera, još uvek je u Ribama (do 7.) I od vašeg mozga pravi kašu kada se radi o drugim ljudima. Vama je lako manipulisati I bilo bi dobro za vas, da raščistite sve obaveze dok se vaša lična magla ne podigne.

Ne kažem da izbegavate odnose, već da ne obećavate ništa dok traje tak krug, jer ste suviše blizu te osobe da biste bili u stanju da budete objektivni. To će se promeniti do 15. u mesecu. Naravno, ovo specifično znači da na Dan Zaljubljenih treba da budete ekstra snažni.

Trenutno je Saturn u poslednjim fazama Vage, I veoma vam pomže da utvrdite poslednje deliće granica koje će vam trebatio da čitavu ovu godinu naterate da peva od nade. Ako se zateknete u depresiji, fokusirani I ozbiljni, verujte da je to legitimni način da izbegnete zamke zbunjenosti odnosa, koje vam nameće druga osoba ispitujući vaše motive.

photo by: godofwar
photo by: godofwar

 

Leave a Comment