Luiz L. Hej - Krug ljubavi

Svi smo mi unikatni deo filigranske slagalice, i savršeno se uklapamo u život.

Ne moramo da se pravdamo, objašnjavamo, niti da budemo nešto što nismo, jer baš ono što mi radimo, savršeno je za našu sopstvenu evoluciju.

Ne možemo suditi sebi, niti bilo kome, jer mi ne zanmo gde se taj neko nalazi na svom putu.

Mi možemo voleti sebe. Možemo se okrenuti ljubavi i dopustiti sebi da živimo ne mestu radosti, gde se pozitivne promene dešavaju automatski. Mi smo savršeni ovakvi kakvi smo.

Svako od nas poseduje u sebi ogromni izvor ljubavi, i kada mu to dopustimo on poteče iz nas. To je bezgranična zaliha. Pomisli na svakog koga si danas upoznala, ili misli na ljude koji su ti dragi. Pusti da ljubav poteče iz tvog srca ka tim ljudima. Oseti kako se tvoje srce otvara upravo sada. A ako je već otvoreno, otvori ga još više.

Zapamti, srce radi na dva načina. Ti, ne samo da ga daješ, već ga i dobijaš natrag. Dopusti ljubavi da dođe. Dopusti sebi da se osećaš ispunjenom. Premesti to u svoj um, od srca do srca, iz ruke u ruku. I kako ono ide u krug, u krug, u krug, oseti tu celinu ljubavi.

Kaži sebi svako jutro kada ustaneš: Danas dajem ljubav, i danas primam ljubav.

Dopusti da to bude vatra koju nosiš u svom srcu. I tako i jeste.

 

Luiz Hej Afirmacije Ljubav

1 Comment

  1. Sviđa mi se vaš sajt već duže vreme. Propagirate pozitivne stvari. Moram sa vama da podelim jednu divnu izreku: “Cilj opravdava sredstvo.”- Ljubav je sredstvo, a vaš cilj je predivan i sjajan život da postaneš najveličanstvenija verzija sebe! 🙂
    Pozz

Leave a Comment